Skip to main content

Παναθηναϊκός - Μια ανάσα από την άλλοτε NBAer και πρωταθλήτρια Ιταλίας, Τζέσικα Σέπαρντ

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Superbasket, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόσπαση της υπογραφής από την Τζέσικα Σέπαρντ, με  την Αμερικανίδα πρώην NBAer να έρχεται προκειμένου να αναλάβει βασικό ρόλο κάτω από τη ρακέτα. 

Υπενθυμίζεται ότι οι πράσινες έχουν κρατήσει στο ρόστερ τους τις Τσβίτκοβιτς και Τζόουνς και η Σέπαρντ αποτελεί την 3η κίνηση στις ξένες αθλήτριες. 

Η Σέπαρντ είναι γεννημένη στις ΗΠΑ το 1996, έχει ύψος 1.93 μέτρα και έχει αγωνιστεί στο WNBA με τις Μινεσότα Λινξ. Την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας με τη Βενέτσια, με την οποία αγωνίστηκε τόσο στη γειτονική χώρα, όσο και στο Eurocup.

Στο πρωτάθλημα της Ιταλίας κατέγραψε 27 συμμετοχές στις οποίες είχε 13.8 πόντους και 10.4 ριμπάουντ, ενώ έμενε στο παρκέ περίπου 28 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι.

Αντίστοιχα στο Eurocup γυναικών κατέγραψε 11 συμμετοχές, έχοντας 21 πόντους και 10.4 ριμπάουντ, ενώ αγωνιζόταν περίπου 27 λεπτά σε κάθε ματς. 

Η υπόθεση αναμένεται να εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία.