Skip to main content

Αθηναϊκός – Στο πλευρό του Γκουγκουτούδη ο Κωνσταντόπουλος (pic)

Την προσθήκη του Θάνου Κωνσταντόπουλο στο τεχνικό τιμ της ομάδας, στο πλευρό του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, ανακοίνωσε ο Αθηναϊκός.

Την περσινή σεζόν ο 41χρονος προπονητής υπήρξε μέλος του Παναθηναϊκού, ενώ το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Νέων Ανδρών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μια εποχή που οι εκατομμύρια προπονητές της κερκίδας άφησαν το μπάσκετ και ασχολούνται με το Euro, ο Αθηναϊκός κινήθηκε ταχύτατα για να ενισχύσει το δικό του τεχνικό τιμ. Και το ενισχύει με εμπειρία, κύρος, και… πολύτιμο χαλκό! Ο Θάνος Κωνσταντόπουλος προστίθεται στο staff του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη και μαζί και με τον Στρατή Νιάνιο θα αποτελέσουν τους οδηγούς στη νέα εποχή επιτυχιών. Από τον Παναθηναϊκό, όπου βρισκόταν την προηγούμενη σεζόν και από την Εθνική ομάδα νέων, με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό νέων αντρών το προηγούμενο καλοκαίρι, ο 41χρονος προπονητής έρχεται στον Βύρωνα για να βάλει το δικό του λιθαράκι για την πρόοδο των παικτριών και του συνόλου.

«Χαίρομαι πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι και εγώ μέλος του Αθηναϊκού. Μια ιστορική ομάδα, με πολλούς τίτλους, αλλά και νέους στόχους, με όραμα την επιτυχία, που θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε με σκληρή δουλειά και συνέπεια. Καλή μας αρχή». Θάνο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αθηναϊκού, ευχόμαστε καλή αρχή και καλή υπομονή!