Skip to main content

Επίσημο - Ο Νίκλας παραμένει στο τιμόνι του Ολυμπιακού

Ο Θάνος Νίκλας θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν σε Euroleague και Α1 γυναικών, με τις ερυθρόλευκες να δείχνουν εμπιστοσύνη στον Έλληνα τεχνικό, όπως σας είχε ενημερώσει το Superbasket από τις 14/5/2024. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θάνο Νίκλα. Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου».

Αναλυτικά η δήλωση του Θάνου Νίκλα: 

«Με μεγάλη χαρά αποδέχομαι την ανανέωση του συμβολαίου μου με την αγαπημένη μας ομάδα. Το ταξίδι μας, μέχρι τώρα, ήταν γεμάτο προκλήσεις, εύκολες και δύσκολες στιγμές και αμέτρητες αναμνήσεις και ανυπομονώ να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι.

Η υποστήριξή της διοίκησης είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε μας επιτυχία. Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σε κάθε βήμα και την πίστη στο πλάνο μας, που μας επιβραβεύει με τη κατάκτηση τίτλων και τη διατήρηση μας στη κορυφή.

Η επόμενη χρονιά χτίζεται για να γράψουμε νέες σελίδες δόξας στην ιστορία της ομάδας μας. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος και δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε».