Skip to main content

Α1 γυναικών - Με τέσσερις ανανεώσεις και μια μεταγραφή συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ

Τη στελέχωση του ρόστερ του συνεχίζει ο ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, με τις ασπρόμαυρες να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με 4 αθλήτριες καθώς επίσης και τη μεταγραφή μιας. 

Πιο συγκεκριμένα, στις Θεσσαλονικιές παραμένουν οι Κουμαντσιώτου, Σταματάκη, Μιχαηλίδου και Μυλωνάκη, ενώ στα ασπρόμαυρα ντύνεται η Ισμήνη Πράπα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση της Πράπα:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ισμήνη Πράπα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Γεννημένη στις 15/05/2000, η Ισμήνη Πράπα αγωνίζεται τόσο ως πόιντ γκαρντ, όσο και ως σούτινγκ γκαρντ, και έχει ύψος 174cm. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Παναθηναϊκό το 2014, μένοντας εκεί έως το 2017. Την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε με την φανέλα της Ηλιούπολης. Το 2018 ακολούθησε το... αμερικανικό όνειρο, ούσα σπουδάστρια του Πανεπιστημίου τους Πίτσμπουργκ.

Στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ έμεινε για τέσσερα χρόνια, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες από το NCAA. Η σεζόν 2022-23 χωρίστηκε σε δύο ομάδες στην Ελλάδα. Στο πρώτο μισό αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ελευθερίας Μοσχάτου, με την οποία αγωνίστηκε και στο FIBA Women's Eurocup, ενώ στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Την περσινή σεζόν παρέμεινε στην Ήπειρο στο πρώτο μισό, παίζοντας για τον ΠΑΣ, ενώ στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Νέου Ηρακλή. 

Είναι διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες U16, U18 και U20, συμμετέχοντας στα Eurobasket όλων των ηλικιακών κατηγοριών». 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ισμήνη Πράπα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τη νέα σεζόν θα αποτελέσω μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την πολύ ωραία προσέγγιση. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και με επιμονή και σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας». 

«Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ισμήνη»!