Skip to main content

Α1 γυναικών - Ο Πανσερραϊκός κάνει την έκπληξη με Μόργκαν Τζόουνς

Την έκπληξη στο μεταγραφικό παζάρι της Α1 γυναικών θέλει να κάνει ο Πανσερραϊκός, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες του Superbasket, οι κόκκινες  είναι κοντά σε συμφωνία με τη Μόργκαν Τζόουνς που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στον ΠΑΟΚ. 

Η Αμερικανίδα αθλήτρια είναι γεννημένη το 1999 και έχει ύψος 1.88 μέτρα καθώς αγωνίζεται ως γκαρντ. Είναι απόγοιτη του Λούιβιλ και πλέον έχει μονοετή εμπειρία από την Α1 γυναικών στη χώρα μας. 

Με τον ΠΑΟΚ κατέγραψε 23 συμμετοχές στις οποίες είχε 24.5 πόντους, 10.8 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.2 κλεψίματα κατά μέσον όρο στα περίπου 38 λεπτά που έμενε στο παρκέ. 

Η 25χρονη παίκτρια μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων πήγε στο Summer Camp των πρωταθλητριών WNBA, Λας Βέγκας Έισις, ενώ πλέον παίζει με τη φανέλα της Φόρτσα Ρέτζια στο Μεξικό όπου μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 3 συμμετοχές. 

Η ομάδα των Σερρών ετοιμάζει κι άλλες σημαντικές προσθήκες, ενώ υπενθυμίζεται ότι μαζί με τη διοίκηση και τους ιθύνοντες το σχεδιασμό κάνει ο προπονητής, Κώστας Κεραμιδάς ο οποίος ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από τις κόκκινες.