Skip to main content

Υμηττός: Με την Μαργώνη στην Α1 Γυναικών

Ο Αμύντας θα αγωνίζεται την νέα σεζόν στην Α1 Γυναικών και φυσικά από το ρόστερ της ομάδας του Υμηττού, δεν θα μπορούσε να λείπει η αρχηγός Ζωή Μαργώνη, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν για ακόμα ένα χρόνο την συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τη Ζωή Μαργώνη που θα ενισχύσει την ομάδα των Γυναικών στην πιο ιστορική στιγμή της, στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Η Ζωή δεν θα μπορούσε να μη συνεχίσει να αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της ομάδας, για δέκατη τέταρτη συνεχόμενη σεζον προσφέροντας με απόλυτο τρόπο στο παρκε, αλλά και στη χημεία της ομάδας.

Τα πρώτα καλάθια τα έβαλε στο ανοικτό γηπεδάκι του Αίολου Αστακού, στην πόλη όπου γεννήθηκε και στην ομάδα του Υμηττού ήρθε το 2011, κατακτώντας τις περιόδους 2015-16 και 2017-18 το Κύπελλο ΕΣΚΑ, μοναδικά στην ιστορία του γυναικείου τμήματος, όπως και τις δύο ιστορικές ανόδους στη δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία (2017-18, 2019-20) και φυσικά την ιστορική άνοδο στην πρώτη κατηγορία, της περασμένης περιόδου.

Η 40χρονη combo guard, με ύψος 170 εκατοστά, μας μίλησε στο amyntas.gr για το μεγάλο ορόσημο στην καριέρα της που είναι μπροστά: “Είμαι πολύ χαρούμενη για την πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, κατακτώντας κάθε φορά και ένα βήμα παραπάνω. Τώρα ήρθε η σειρά να αγωνιστούμε στη μεγαλύτερη κατηγορία γυναικών, την Α1. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία, ώστε να καταφέρουμε το στόχο μας, που είναι να παραμείνουμε σε αυτή, γεγονός που είναι πολύ δύσκολο για μια νεοφώτιστη ομάδα. Ελπίζω η χρονιά που θα μας έρθει να γεμίσει την ομάδα καινούργιες συγκινήσεις και να συνεχίσουμε να λειτουργούμε όπως όλα αυτά τα χρόνια σαν ομάδα-οικογένεια με τα νέα κορίτσια να αποκτούν όλο και περισσότερο ενεργό ρόλο!“

Καλή συνέχεια Ζωή στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου, κοντά μας!!