Skip to main content

Επίσημο: Στο τιμόνι του Πανσερραϊκού ο Κεραμιδάς

Σε γάμος κατέληξαν οι προχωρημένες επαφές ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Κώστα Κεραμιδά, με την ομάδα των Σερρών, να ανακοινώνει την συμφωνία της με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή, ο οποίος θα κρατήσει το τιμόνι των Σερραίων, στην επιστροφή τους στην Α1 Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας, με τον Κώστα Κεραμιδά, για την σεζόν 2024-25. Ο επιτυχημένος, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, θα οδηγήσει την ομάδα γυναικών του Πανσερραϊκού, στην επιστροφή της, στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Ο Κώστας Κεραμιδάς γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 1965 στην Αθήνα. Το 1996 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, στη γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής και μέχρι τώρα, έχει διατελέσει ως προπονητής στις γυναικείες ομάδες της Ακαδημίας Ηλιούπολης, των Εσπερίδων Καλλιθέας, του Αστέρα Εξαρχείων, του Σπόρτινγκ, του Αθηναϊκού, του ΟΑ Χανίων, της Σόλνα απο την Σουηδία, της Τσεγκλέντ απο την Ουγγαρία, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

- Έχει διατελέσει προπονητής στις αντρικές ομάδες, του Αμαρουσίου, του Ιωνικού Ν.Φ., του Απόλλωνα Πατρών, του Αιγάλεω, της Αγίας Παρασκευής, του Ερμή Αγιάς, του Κόροιβου Αμαλιάδας και της Τζιανγκσού Ντράγκονς απο την Κίνα.

- Από το 1999 έως το 2001 διατέλεσε προπονητής στην Εθνική ομάδα U21 σε άνδρες και γυναίκες. Ήταν στο τεχνικό τιμ της Εθνικής ανδρών, στο πλευρό του Παναγιώτη Γιαννάκη το 2005 και 2006. Θεωρείται ο προπονητής με τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών ως Ομοσπονδιακός της Εθνικής γυναικών απο το 2015, κατακτώντας την 4η θέση στο πανευρωπαϊκό του 2017 και την 9η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε το 2018.

Κώστα, καλωσόρισες στην οικογένεια του Panserraikos BC!