Skip to main content

Ολυμπιακός: Ανανέωσε η Δίελα

Κάτοικος Πειραιά θα παραμείνει και την νέα σεζόν η Ιωάννα Δίελα, καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή γκαρντ / φόργουορντ, εξέλιξη για την οποία είχε γράψει το Superbasket.gr από τις 14/5.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ιωάννα Δίελα. Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Ιωάννας Δίελα: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την ομάδα του Ολυμπιακού. Η ανανέωση αυτή έχει μεγάλη σημασία για μένα, η σχέση με τον Ολυμπιακό έχει γίνει σχέση ζωής πλέον, τόσο συναισθηματικά, όσο και βάσει αποτελεσμάτων των τελευταίων τριών χρόνων, που είμαι μέλος της ομάδας,  με την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία και φιλοδοξίες, μου αρέσει που συνεχίζω να είμαι μέρος αυτής της οικογένειας. Με την εμπειρία μου και την αφοσίωσή μου στο γήπεδο, είμαι διατεθειμένη να δουλέψω σκληρά, για να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της και να κατακτήσουμε τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο, κ. Μιχάλη Κουντούρη, που είναι δίπλα μας και που μου έδειξαν εμπιστοσύνη για ακόμα ένα χρόνο, καθώς και όλους τους φίλους του Ολυμπιακού για τη στήριξή τους. Η υποστήριξή τους μας δίνει δύναμη και μας εμπνέει να παλεύουμε για την ομάδα και τον σύλλογο κάθε μέρα! Θα κάνουμε τα πάντα, για να τους κάνουμε υπερήφανους. Εύχομαι να έχουμε μια γεμάτη χρονιά με τίτλους και υγεία».