Skip to main content

Ολυμπιακός - Ανατροπή, επαναπροσέγγιση και... προς παραμονή η Σύρρα

Η μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Superbasket, η Ελένη Σύρρα θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά. 

Πιο συγκεκριμένα και όπως σας είχαμε ενημερώσει με ρεπορτάζ στις 1/6/2024 οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις που είχαν τότε και είχε αποφασιστεί να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

Ωστόσο έκτοτε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και επειδή ο διαύλος επικοινωνίας των δυο πλευρών δεν έκλεισε ποτέ υπήρξε επαναπροσέγγιση. Μέσα από αυτήν εκφράστηκε εκατέρωθεν το πόσο επωφελές θα ήταν τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για την ίδια την παίκτρια να συνεχίσουν μαζί. Έτσι ολοκληρώθηκε η μεγάλη ανατροπή, το... τείχος της άμυνας θα μείνει στη θέση του και η Ελένη Σύρρα θα εξακολουθήσει να φορά ερυθρόλευκα.

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία τρία χρόνια η Σύρρα ήταν πολύτιμη μονάδα στα πλάνα όλων των προπονητ΄ων και έδειξε μεγάλη βελτίωση στη θητεία της στον Ολυμπιακό.

Η έμπειρη παίκτρια έχει ξεκινήσει από τον Ερμή Λαγκαδά και κατόπιν έπαιξε σε Άρη, Τερψιθέα, Παναθλητικό, Νίκη Λευκάδας και ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι του 2021 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, με τη φανέλα του οποίου κατέκτησε 1 Κύπελλο και 3 σερί πρωταθλήματα, ενώ αγωνίστηκε τόσο στο Eurocup γυναικών, όσο και στη Euroleague στην οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι με τις ερυθρόλευκες.