Skip to main content

Α1 γυναικών - Από τον Ανταίο στον Πανσερραϊκό η Κουβόρντε

Την απόκτηση της Γκλόριας Κουβόρντε ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός, με την γεννημένη στην Ελλάδα αθλήτρια να συνεχίζει την καριέρα της στιε κόκκινες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τις «Λιονταρίνες»:

🔴 WELCOME 🔴

Επένδυση στο μέλλον με την ταλαντούχα guard Gloria Kuworde να μετακομίζει από την Αθήνα, να μεταμορφώνεται σε "λιοντάρι" και να ντύνεται στα ερυθρόλευκα αποτελώντας μεγάλο ποντάρισμα για την ομάδα των Σερρών!

Η Γκλόρια ξεκίνησε τη μπασκετική της πορεία από πολύ μικρή ηλικία στον Ανταίο, όπου αγωνιζόταν έως και τη φετινή σεζόν.

- Ήταν βασικός πυλώνας της ομάδας της στις 2 ανόδους από τη Γ’ Κορασίδων στην Α’ και στη συνέχεια σε 2 Final Four της Αθήνας.

- Άνοδος από Β’ Νεανίδων σε Α’, συμμετοχή στο Final Four Α’ Κατηγορίας Aθήνας με αποκορύφωμα το 2022, όπου κατέκτησε με την ομάδα της τη 2η θέση στην Αθήνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πρόκριση ως δευτεραθλήτριας ομάδας στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

- Καταλυτική ήταν η παρουσία της στην άνοδο του Ανταίου από την Γ’ ΕΣΚΑ γυναικών με αποκορύφωμα την άνοδο το 2023-24 στην Α2 Εθνική κατηγορία.

- Πρώτη σκόρερ της ομάδας της όλες τις σεζόν από το 2017 εώς και σήμερα.

- Κατάκτηση του Πανελλήνιου 3x3 GR NATIONAL TOUR Γυναικών το 2022-23, ενώ το 2023-24 κατέκτησε με την ομάδα της την 2η θέση.

* Η μεταγραφή πραγματοποιείται με υποσχετική ενός έτους από την ομάδα του Ανταίου.