Skip to main content

Α1 γυναικών - Στις 19/8 ξεκινά η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Σκληρή αναμένεται να είναι η φετινή προετοιμασία των πρωταθλητριών Ελλάδας, με το πρώτο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» να ακούγεται στις 19/8. 

Πιο συγκεκριμένα με όλες τις Ελληνίδες να δίνουν αρχικά το «παρών» στις 19/8 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στον Ολυμπιακό. Το πρόγραμμα προπονήσεων έχει ήδη καταρτιστεί και μάλιστα τα φιλικά θα ξεκινήσουν από νωρίς, μόλις τη δεύτερη βδομάδα της προετοιμασίας.

Να σημειωθεί ότι όλες οι παίκτριες ακολουθούν ήδη ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι όσο πιο έτοιμες γίνεται στην έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας θα παραμείνει στη βάση του, ενώ αναμένεται να έρθει τουρκικός σύλλογος στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ προκειμένου να γίνουν δυο πολύ δυνατά φιλικά ματς, με τις ημερομηνίες των εν λόγω αγώνων να γίνονται γνωστοί το επόμενο διάστημα. 

Οι τρεις Αμερικανίδες αναμένονται στο φαληρικό γήπεδο περί τα τέλη Αυγούστου, ενώ αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν καθώς η μόνη τραυματίας είναι η Αγγελική Νικολοπούλου που θα επιστρέψει περίπου στις αρχές του 2025.

 Τέλος, υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού ειδικά στα πρώτα παιχνίδια είναι πολύ απαιτητικό, καθώς οι ερυθρόλευκες στις 29/9 παίζουν κόντρα στον Αθηναϊκό για το Κύπελλο, ενώ με την ίδια ομάδα έρχονται αντιμέτωπες και για το πρωτάθλημα στις 6/10, με τις υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα γυναικών να ξεκινούν εκτός έδρας στις 9/10.