Skip to main content

Δαμουλάκη: "Ο κόσμος στα Γιάννενα είναι τρομερά ενθουσιασμένος, θα τα δώσουμε όλα απέναντι στη Σάσαρι"

Η Ιωάννα Δαμουλάκη, γκαρντ της ομ΄αδας του ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του EOK WebRadio, όπου μίλησε για τα προκριματικά απέναντι στη Σάσαρι, την υποστήριξη που λαμβάνει από τον κόσμο των Ιωαννίνων και τους στόχους του συλλ΄ογου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Για τα ματς με τη Σάσσαρι στα προκριματικά του EuroCup: «Η αλήθεια είναι πως η Ντιναμό Σάσσαρι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι στο ιταλικό πρωτάθλημα, η Ιταλία έχει πολύ καλό μπάσκετ. Βέβαια και εμείς θα προσπαθήσουμε, θα δώσουμε το 100%. Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να προκριθούμε, αυτός είναι ο στόχος μας».

Για την υποστήριξη απ’ τον κόσμο: «Όλος ο κόσμος εδώ στα Γιάννενα είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένος, ειδικά με την πορεία που κάναμε πέρυσι, και μας το έδειξαν αυτό εμπράκτως. Σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο ήταν γεμάτο. Ακόμα και τη φετινή χρονιά πριν ξεκινήσει μάς το δείχνει, πόσος κόσμος έχει μαζευτεί για να έρθει μαζί μας στη Σαρδηνία. Η αλήθεια είναι πως γίνεται χαμός, το γήπεδο θα είναι γεμάτο».

Για το να παίζεις μπροστά σε τόσο κόσμο: «Είναι απίστευτη εμπειρία με τόση αγάπη και υποστήριξη που υπάρχει. Δε μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να μπεις μέσα στο γήπεδο και να τα δώσεις όλα για αυτούς τους ανθρώπους. Είναι απίστευτο συναίσθημα».

Για την ομάδα: «Ήταν σημαντικός λόγος ότι κάθε χρόνο ο ΠΑΣ προσπαθεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Κάναμε μια επιτυχημένη χρονιά, φτάσαμε στην 5η θέση, πήγαμε στον ημιτελικό του Final-4 στο Κύπελλο. Κάθε χρόνο έχει και καινούργιους στόχους. Φέτος ο στόχος μας είναι να είμαστε καλές, να είμαστε ανταγωνιστικές, να μπορέσουμε να προκριθούμε και στην Ευρώπη. Αυτό πραγματικά θα είναι μια τεράστια εμπειρία και για εμάς και για τον σύλλογο. Στόχος φέτος της ομάδας είναι σίγουρα να καθιερωθεί και στην εξάδα στο πρωτάθλημα, πόσο μάλλον και στο Κύπελλο».

Για τον φετινό της ρόλο στην ομάδα και τους ατομικούς στόχους: «Φέτος έχω πιο πρωταγωνιστικό ρόλο σε σχέση με πέρυσι. Προς το παρόν έχω λάβει στήριξη, πράγμα που με βοηθάει να έχω ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς, να γίνομαι καλύτερη κάθε χρόνο, αλλά το σημαντικότερο φέτος είναι να βοηθήσω στον μέγιστο βαθμό την ομάδα μου να πετύχει όλους τους στόχους της».

Για το ότι είναι μακριά από την οικογένεια και τη σχολή της: «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο γιατί είμαι μακριά από την οικογένειά μου, από τους φίλους μου. Έχω τη σχολή μου που είναι μακριά, αλλά μπορώ και τα καταφέρνω μέχρι στιγμής και μπορώ να τα συνδυάσω και τα δύο. Πιστεύω ότι στην επαρχία μού δίνονται περισσότερες ευκαιρίες».