Skip to main content

Μουστάκας: «Όνειρο για εμάς η πρόκριση στην κανονική περίοδο του W-Rising Stars»

Στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» της ΕΟΚ φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Α.Ο. Άνδρου Κυριάκος Μουστάκας και μίλησε για τον στόχο του που έχει η ομάδα του στο W-Rising Star ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα με τα γήπεδα στο νησί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τον στόχο στο W-Rising Stars και αν μπορούν να προκριθούν στην κανονική περίοδο: «Νομίζω ότι είναι ένα όνειρο. Πέρυσι αποκλειστήκαμε στον 1ο γύρο από την Κάλυμνο, φέτος καταφέραμε να περάσουμε έναν γύρο. Παίζουμε με ομάδα απ’ την Αθήνα τώρα (σ.σ. ΚΑΟ Μελισσίων), όπου είναι διαφορετικές οι συγκρίσεις. Άλλη “δεξαμενή” παιδιών, προπονητή με τεχνογνωσία. Θα παίξουμε και ό,τι βγει. Υπάρχει, όμως, και η δεύτερη ευκαιρία. Για εμάς αυτό είναι το σημαντικό, να παίξουμε παραπάνω αγώνες. Καλές είναι οι νίκες, αλλά το σημαντικό είναι να υπάρχουν αγώνες να παίζουμε, γιατί το πρωτάθλημα των Κυκλάδων είναι μικρό».

Για την κατάσταση με τα γήπεδα: «Οι δυσκολίες είναι πολλές. Από πέρυσι δεν έχει γίνει κάτι. Παλεύουμε με ανοιχτά γήπεδα, με τμήματα που δε μπορούν να κάνουν μαζί προπόνηση λόγω χιλιομετρικών αποστάσεων. Πραγματικά είναι δύσκολα. Αναμένουμε τη μελέτη για το Κλειστό γυμναστήριο. Προπονούμαστε σε 5 διαφορετικά ανοιχτά γήπεδα στα δύο κοντινά χωριά. Λόγω των αποστάσεων τα παιδιά δε μπορούν να μετακινηθούν, οπότε μετακινούμαι εγώ και κάνω κατά τόπους προπονήσεις. Μόνο στους αγώνες μαζευόμαστε όλοι μαζί».

Για τα παιδιά που απασχολούνται στον σύλλογο: «Έχουμε αυτήν τη στιγμή 180 παιδιά και είναι μισά-μισά, δηλαδή έχουμε 90 κορίτσια και 90 αγόρια. Είναι οι πρώτες εβδομάδες με τα σχολεία, άλλα παιδιά έρχονται, άλλα σταματούν, άλλα δοκιμάζουν. Είμαστε σε μια κατάσταση ακόμα που φτιάχνουμε τα τμήματα».