Skip to main content

Euroleague γυναικών - Η Φασούλα ανάμεσα στα 10 αστέρια της διοργάνωσης για τη νέα σεζόν (pic)

Ειδική αναφορά στη Μαριέλλα Φασούλα έκανε το σάιτ της Ευρωλίγκας γυναικών, τοποθετώντας την Ελληνίδα σέντερ ανάμεσα στα 10 αστέρια της διοργάνωσης στα οποία πρέπει να στρέψει τα μάτια του κοινό. 

Για να καταλάβει κανείς τη σημασία της αναφοράς στο ίδιο κείμενο μπήκαν αθλήτριες που οδήγησαν τη χώρα τους σε μετάλλιο στην πρόσφατη Ολυμπιάδα, όπως η Γιοχάνες και η Γουίλιαμς, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει η μπαρουτοκαπνισμένη Έμμα Μέσεμαν. 

Μάλιστα η ιστοσελίδα της διοργάνωσης τονίζει τη σημασία της επιστροφής της Φασούλα έπειτα από τον σοβαρότραυματισμό που της στέρησε την περσινή σεζόν.

23 24 AVEFAS super

Αναλυτικά η αναφορά της Ευρωλίγκας γυναικών για τη Φασούλα:

«Θα υπάρξουν πολλά χαμόγελα στη Σαλαμάνκα όταν η Φασούλα επιστρέψει στη διοργάνωση έχοντας αποκλειστεί εξαιτίας ενός μακροχρόνιο τραυματισμό.

Η εξαιρετικά δημοφιλής Ελληνίδα σέντερ είναι μια πραγματικά σκληρή αντίπαλος για κάθε ομάδα λόγω του μεγέθους και της ικανότητάς της στο χαμηλό ή υψηλό πόστ.

Με ταλαντούχες συμπαίκτριες να φορούν τα χρώματα του ισπανικού συλλόγου, πιθανότατα θα διευκολύνει τον δρόμο της, αλλά μέχρι το κρίσιμο τέλος της σεζόν, θα μπορούσε να έχει τεράστιο λόγο για το πεπρωμένο της Avenida».