Skip to main content

Eurocup γυναικών - Από την Ισπανία ξεκινά το ταξίδι του ο ΠΑΟ, εντός έδρας πρεμιέρα για τον Ηρακλή

Δυο από τις τρεις ελληνικές ομάδες κάνουν πρεμιέρα στο Eurocup γυναικών, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινά το ταξίδι του από την Ισπανία και τον Ηρακλή να κάνει πρεμιέρα στο Ιβανώφειο. 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι γαλανόλευκες παίζουν το πρώτο παιχνίδι τους κόντρα στην πολύ ισχυρή Σεκζάρντ που πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε να περάσει στους ομίλους της Ευρωλίγκας. 

Ο κόουτς Πολυμένης θα παρατάξει την ομάδα της Θεσσαλονίκης με όλα του τα όπλα, ενώ οι άνθρωποι του «Γηραιού» υπολογίζουν στη στήριξη του κόσμου τους. 

Το Ηρακλής - Σεκζάρντ θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της FIBA στο Youtube

Ο Όμιλος του Ηρακλή:

ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗ

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της διοργάνωσης με ελληνικό ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός παίζει κόντρα στην Χοζόνο Γκλόμπαλ Ζάιρις, με τη Λία Γκουζίνη να έχει στη διάθεσή της όλες τις παίκτριες στη δύσκολη πρεμιέρα. 

Μάλιστα η ισπανική ομάδα που την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση, φέτος έχει παίξει στο Supercopa, ενώ στο πρωτάθλημαξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην ισπανική λίγκα με νίκη κόντρα στη Χιπουθκόα, ενώ η ελληνική ομάδα έχει νικήσει στο Κύπελλο τον Άρη Χολαργού από την Α2, ωστόσο στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με ρεπό.

Το Χοζόνο - Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της FIBA στο Youtube

Ο Όμιλος του Παναθηναϊκού:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ