Skip to main content

Νίκλας για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, δεν χρειάζεται εγωισμούς αλλά καθαρό μυαλό»

Η ώρα για το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι έφτασε για τον Ολυμπιακό, που το μεσημέρι της Κυριακής (13/10, 14:15) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

«Αύριο, έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το πρώτο ντέρμπι πάρα πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, είτε νωρίς είτε αργά, αυτή η στιγμή θα ερχόταν. Νομίζω, ότι παρά το δυνατό μας ξεκίνημα λόγω του προγράμματος, με ελάχιστες εξαιρέσεις, ανταποκρινόμαστε όπως πρέπει. Έτσι και αύριο, πρέπει να δώσουμε το 100%, να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι», ήταν το αρχικό σχόλιο του Θάνου Νίκλα, για να προσθέσει:  «Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση στην άμυνα, γιατί είχαμε μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση στο προηγούμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί. Και στην επίθεση να στοχεύσουμε στα μις ματς και να κάνουμε την ομαδική δουλειά που συνήθως κάνουμε. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, δεν χρειάζεται εγωισμούς, χρειάζεται καθαρό μυαλό. Από ‘κει και πέρα, θεωρώ, ότι η ομάδα πνευματικά είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

Από την πλευρά της, η Μέριτ Χέμπε τόνισε: «Ανυπομονώ για το αυριανό παιχνίδι. Στόχος μας είναι η νίκη, όπως πάντα! Ξέρω, ότι είναι ένα παιχνίδι μεγάλης αντιπαλότητας για τις δύο ομάδες και θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Αυτή θα είναι άλλη μια καλή ευκαιρία για εμάς να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα».