Skip to main content

Επίθεση Μπελινέλι σε Γκομπέρ: «Απαίσιο αυτό που έκανε»

Ο Μάρκο Μπελινέλι χαρακτήρισε ως απαίσια τη συμπεριφορά του Ρούντι Γκομπέρ που διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Αρκετοί ήταν οι παίκτες που στάθηκαν στο πλευρό του Γάλλου σέντερ των Τζαζ, με πιο χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Έβαν Φουρνιέ, ωστόσο, εμφανίστηκε και ο πρώτος που καταφέρθηκε δημόσια εναντίον του.

Ο Μάρκο Μπελινέλι παραχώρησε συνέντευξη στην «Corriere della Serra» και σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Γάλλο σέντερ, ο οποίος έχει απολογηθεί για τη συμπεριφορά του, είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που έκανε ο Γκομπέρ ήταν απαίσιο. Προτιμώ να μην εκφραστώ περαιτέρω επειδή δεν θέλω να πω πράγματα που θα ακουστούν επιθετικά ή πολύ σοβαρά, αλλά, ναι, αυτό που έκανε ήταν απαίσιο».

Στη συνέχεια, σε επόμενη ερώτηση για την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζει η Ιταλία, μετρώντας εκατοντάδες θύματα από τον κορονοϊό, υποστήριξε ότι:

«Όταν ακούω να ασκείται κριτική στο σύστημα υγείας μας διαφωνώ, γιατί πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερο στην  Ευρώπη. Βλέποντας το θέμα από απόσταση, βλέπω όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλους αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή κόντρα στον ιό να δίνουν το 150% για να γιατρέψουν τον  κόσμο».