Skip to main content

The Last Dance: Έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης

Το «The Last Dance» πέρασε στην ιστορία καθώς προβλήθηκαν και τα 10 επεισόδια του… τελευταίου χορού του Μάικλ Τζόρνταν και των Σικάγο Μπουλς.

Η σειρά ήταν αρχικά προγραμματισμένη να προβληθεί το καλοκαίρι, όμως η πανδημία του κορονοϊού που έκλεισε τον κόσμο στα σπίτια του, ουσιαστικά ανάγκασε το ESPN να το... τρέξει. Απόφαση η οποία αποδείχθηκε ολόσωστη, καθώς η τηλεθέαση για τον «Air» και την παρέα του… έσπασε κάθε προηγούμενο.  

Χαρακτηριστικό πως το ESPN έσπασε κάθε ρεκόρ στην ιστορία του για τέτοιου είδους παραγωγή ανακοινώνοντας πως κατά μέσο όρο 5,6 εκ τηλεθεατές παρακολουθούσαν κάθε ένα από τα επεισόδια, ενώ και το Netflix έκανε γνωστό πως τις τέσσερις πρώτες εβδομάδες της προβολής του, το «The Last Dance»… καθήλωσε 23.800.000 νοικοκυριά εκτός ΗΠΑ μπροστά από τις οθόνες του!

"Το 23 ήταν πάντα το τυχερό του νούμερο, 23.8 εκατομμύρια νοικοκυριά εκτός των ΗΠΑ παρακολούθησαν το "The Last Dance" μέσα στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες"  αναφέρει η ανάρτηση του τηλεοπτικού δικτύου στα social media.