Skip to main content

Φασούλα: «Άδικη και καταστροφική η εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων» (pic)

Η ΕΟΚ έκανε δεκτή την εισήγηση για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στις γυναίκες, κάτι που βρίσκει εντελώς αντίθετη την Μάσα Φασούλα.

Το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων μπάσκετ γυναικών, με ανάρτηση της στα social media, αφού αρχικά εκφράζει την αντίθεση της με την εισήγηση, την οποία χαρακτηρίζει άδικη και καταστροφική, στην συνέχεια προαναγγέλει την παραίτηση της από την θέση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκπληξη διάβασα ότι η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ γυναικών.

Ως μέλος της Επιτροπής πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας δεν θα μπορούσα ποτέ να συμφωνήσω με μία εισήγηση εντελώς άδικη και καταστροφική για το μπάσκετ γυναικών, όσον αφορά τις διαδικασίες ανόδου και τους αριθμούς των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες.

Ουδέποτε ενημερώθηκα, κλήθηκα και πολύ περισσότερο συμμετείχα στην συγκεκριμένη τελευταία σύσκεψη της Επιτροπής πρωταθλημάτων που ελήφθησαν αυτές οι αποφάσεις.

Διαχωρίζω την θέση μου με όσα ανακοινώθηκαν από την Ομοσπονδία, που δεν έχουν καμία απολύτως λογική και θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο μπάσκετ γυναικών. Και γι αυτό το λόγο θα ακολουθήσει η επίσημη παραίτηση μου από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων.