Skip to main content

Κυριακάκης: Πού είναι το γυναικείο μπάσκετ;

Ο Μιχάλης Κυριακάκης, με αφορμή τις ανακοινώσεις του Πρωτέα Βούλας και του Παναθλητικού εις βάρος της ΕΟΚ, σχολιάζει τα κακώς κείμενα τόσο της Ομοσπονδίας, όσο και των ομάδων, ενόψει της επόμενης ημέρας στο γυναικείο μπάσκετ.

Αναλυτικά:

Ήθελα σαν πιο παλιός στο γυναικείο μπάσκετ να γράψω δύο λόγια ...όμως οι ανακοινώσεις του Πρωτέα Βούλας και κατόπιν του Παναθλητικου τα λένε σχεδόν όλα!
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν την έκφραση που λέω για την Ομοσπονδία μας...σκοπός της είναι το
"Ετελέσαμε"...
Ήμουν στη επιτροπή πρωταθλήματος και έμεινα μόνο τρείς μήνες γιατί είδα ότι σαν άνθρωπος που αγαπά τον χώρο (αυτή θεωρώ πως είναι η ιδιαιτερότητα μου) ότι δεν μπορούσα να βοηθήσω και παραιτήθηκα.

Όταν ζητάς από τα σωματεία να σου δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να έχεις έτοιμες τις προκηρύξεις με αναφορές για αριθμό ξένων,έξοδα αγώνων ,μετακινήσεων, τηλεοπτικά κλπ. ώστε να μπορούν τα σωματεία να δουν αν τα παίρνει να συμμετάσχουν...
Η ΕΟΚ βιάζεται καθώς υποψιάζεται ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρουν μέρος όλες οι ομάδες και θα χρειαστεί να κάνει τροποποιήσεις για να μην δει κάνα...μονοψήφιο αριθμό συμμετοχών ,σε χρονιά εκλογών.
Βέβαια εκτός Ομοσπονδίας τα έχω πάντα και με τα σωματεία.
Περίμενα ένα κοινό έγγραφο δημοσιευμένο παντού η μια ταύτιση με αυτές τις ανακοινώσεις καθώς είμαι σίγουρος ότι περίπου όλοι έχουν τα ίδια ερωτήματα και απορίες.
Με στοιχειώνουν χρόνια τα λόγια κορυφαίου αξιωματούχου της Ομοσπονδίας...
Κυριακάκη το γυναικείο δεν ακούγεται με ενιαία φωνή ούτε για καλό ούτε για κακό!

Καλημέρα σας.