Skip to main content

Γυμναστής Ντόντσιτς: «Δεν είναι στην καλύτερη φυσική του κατάσταση»

Ο Λούκα Ντόντσιτς, με δηλώσεις του, τόνισε πως το γεγονός πως πέρασε την καραντίνα στην πατρίδα του την Σλοβενία, τον βοήθησε στο θέμα της φυσικής του κατάστασης, καθώς πραγματοποιεί καθημερινές διπλές προπονήσεις, ενόψει της επανέναρξης του ΝΒΑ.

Ερωτηθείς πάνω σε αυτό το θέμα, ο υπεύθυνος για την εκγύμναση του ηγέτη του Ντάλας, Γιούρε Ντράκσλαρ, τόνισε πως, παρά την σκληρή δουλειά του Ντόντσιτς, απέχει πολύ από το να θεωρηθεί πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.  

"Οι περισσότεροι παίκτες είχαν πρόβλημα να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και ο Ντόντσιτς δεν αποτελεί εξαίρεση. Βελτιώνεται καθημερινά. Καταβάλλει τεράστια προσπάθεια και έχει αφοσιωθεί απόλυτα στην προπόνησή του. Δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τα τέλη Ιουλίου, οπότε έχει χρόνο για να επανέλθει και να είναι έτοιμος. Παρόλα αυτά, ακόμα και τώρα θα μπορούσε να παίξει αν χρειαζόταν", υποστήριξε ο γυμναστής του Ντόντσιτς, που στην συνέχεια αποκάλυψε το πρόγραμμα που ακολουθεί ο Σλοβένος αστέρας.

"Δουλεύουμε μαζί εδώ και τρεις εβδομάδες. Κατά την περίοδο της καραντίνας προπονείτο μόνος του. Έχουμε πάρει τον απόλυτο έλεγχο της διατροφής του και έχουμε οργανώσει ένα πλάνο με τον προσωπικό του μάγειρα. Ο Ντόντσιτς τρώει μόνο αυτά που έχουμε ετοιμάσει για αυτόν, δεν ξεφεύγει.  Η προπόνηση από μόνη της πάντως δεν αρκεί, χρειάζεται να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Στην Σλοβενία μπορεί να παίξει με κάποιους παίκτες, αλλά είναι διαφορετικό από το να προπονείται με τους συμπαίκτες του στο Ντάλας".