Skip to main content

Τρινκιέρι: «Είμαι...σοκαρισμένος από την κρίση» (vid)

 

Ο Αντρέα Τρινκιέρι σχολίασε τις τελευταίες μεταγραφές των ομάδων της EuroLeague εν μέσω κορονοϊού δηλώνοντας λίγο... σοκαρισμένος, αφού όλοι μιλάνε για κρίση και οικονομικά προβλήματα αλλά κάνουν μεγάλες μεταγραφές.

 

 

Ο ιός άλλαξε το τοπίο στον επαγγελματικό αθλητισμό (και όχι μόνο), αφού προβλέπεται μεγάλη οικονομική κρίση. Ωστόσο, αποδείχθηκε από τις κινήσεις ομάδων όπως π.χ η ΤΣΣΚΑ (Μιλουτίνοφ, Σενγκέλια) και η Μπαρτσελόνα (Καλάθης) ότι η κρίση μάλλον δεν είναι ίδια για όλους...

Ο Ιταλός κόουτς με αφορμή την καινούρια πρόκληση της καριέρας του μίλησε στο επίσημο κανάλι της Μπάγερν Μονάχου, σχολιάζοντας και τις μεταγραφικές εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Για να πω την αλήθεια είμαι λίγο σοκαρισμένος , ακούμε συνέχεια να λένε όλοι για κρίση, κρίση, κρίση. Ότι δεν υπάρχουν και λεφτά και ελπίδες. Και μετά... μπαμ. Πολλές μεγάλες μεταγραφές, πολλά μεγάλα ονόματα, μεγάλα συμβόλαια.

Εμείς θα χρειαστεί να πάμε σε άλλη κατεύθυνση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να κάνεις πράγματα. Ανυπομονώ να δω πώς θα μοιάζει η ομάδα στα χαρτιά και πώς θα μπορέσω να την παρουσιάσω στο παρκέ.

Ποτέ δεν χάνω παιχνίδι πριν παίξω. Θέλω να παίξω. Αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος, θα του δώσω συγχαρητήρια και θα κοιτάξω το επόμενο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή, θέλω να ονειρεύομαι για το καλύτερο. Πάντα υπάρχει χρόνος να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα".