Skip to main content

Πανελλήνιο Κορασίδων: MVP η Γρηγοροπούλου, πρώτη σκόρερ η Δροσούνη

Με τον Κρόνο να θριαμβεύει για ακόμα μία σεζόν, ολοκληρώθηκε και το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων. Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ολοκληρώνοντας την διοργάνωση αήττητη, έχοντας, μάλιστα και την MVP του τουρνουά.

 

Ο λόγος για την Γεωργία Γρηγοροπούλου, η οποία ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια της διοργάνωσης, οδήγησε τον Κρόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η ίδια αναδείχθηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης.

Η φετινή διοργάνωση θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη και της Αναστασίας Δροσούνη, η οποία αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ με 88 πόντους και πήρε το αντίστοιχο βραβείο από τα χέρια της Εβίνας Μάλτση,

Καλύτερη ριμπάουντερ αναδείχθηκε η Γεωργία Γρηγοροπούλου με 78, ενώ κορυφαία στις ασίστ και στα κλεψίματα ήταν η Αγγελική Ζιάκα με 22 και 30 αντίστοιχα. Πρώτη στις τάπες βγήκε η Πασχαλίνα Τουρετζόγλου της Καβάλας με 12.

Όσον αφορά την κορυφαία πεντάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, αποτελείται από τις Γρηγοροπούλου και Ζιάκα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, τις Δροσούνη και Καρβουνιάδου του Άρη και την Κελεμένη της Καβάλας.