Skip to main content

Σε καραντίνα η Τσεκλέντ και αγωνία για την συνέχεια

Έξι μέλη της Τσεκλέντ βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό και ο Μιχάλης Κυριακάκης εκφράζει την απορία του για το πώς θα τελεστούν οι αγώνες στα παράθυρα των εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά:

Άσχημα νέα έρχονται από την Ουγγαρία καθώς η Τσεκλέντ των Κεραμιδά, Σωτηρίου, Λαμπρόπουλου, Παπαβασιλείου, Κυριακάκη μπήκε σε δεκαήμερη καραντίνα αφού  έξι μέλη της ομάδας εκ των οποίων πέντε παίκτριες διαγνώστηκαν ως επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοιού.   

FB IMG 1603959266444

Ανάμεσα σε αυτές δεν περιλαμβάνεται η αρχηγός της  εθνικής μας ομάδας Κατερίνα Σωτηρίου της οποίας το πρώτο τεστ βγήκε αρνητικό.

received 2749594501951508

Αμέσως οι υπεύθυνοι επικοινώνησαν με τις υγειονομικές υπηρεσίες και ακολουθώντας τις οδηγίες τους μπήκαν σε αναγκαστική καραντίνα διακόπτοντας την καλή πορεία των τελευταίων αγώνων, καθώς φυσικά προέχει η υγεία όλων.   

FB IMG 1603959225381

Να σημειωθεί ότι στην Ουγγαρία που πληθυσμιακά είναι σαν την Ελλάδα, πέντε ομάδες παρουσίασαν κρούσματα και φυσικά οι δύο τελευταίες αγωνιστικές αναβλήθηκαν.

Τελειώνοντας ήθελα να εκφράσω την απορία μου όσον αφορά το πώς θα τελεστούν οι αγώνες στα παράθυρα των εθνικών ομάδων καθώς η πανδημία σαρώνει την Ευρώπη και οι κυβερνήσεις των κρατών παίρνουν η μία μετά την άλλη πολύ αυστηρά μέτρα.

Σίγουρα οι φούσκες παρέχουν κάποια ασφάλεια καθώς για να μπεις σε αυτές περνάς από πολλά τεστ.

Αλλού είναι το θέμα .

Οι αθλήτριες που παίζουν σε διαφορετικά  κράτη πρέπει κάπου να μαζευτούν πριν φτάσουν στους προορισμούς τους.

Πτήσεις πού πολλές ματαιώνονται με σοβαρό πρόβλημα εξεύρεσης εισιτηρίων, μετακινήσεις κλπ. εν μέσω χαμού και αγωνίας.

Στην Κρήτη θα βρεθούν επτά εθνικές ομάδες με παίκτριες διάσπαρτες παντού...

Εμείς ας πούμε έχουμε τέσσερις αθλήτριες που θα έρθουν από τρείς διαφορετικές χώρες...

Ελπίζω όλα να πάνε καλά και αυτά να είναι απλοί φόβοι μου.