Skip to main content

Γκραν Κανάρια: Προσωρινή αναστολή της συνεργασίας της με τον Γουάιλι

Σε προσωρινή αναστολή της συνεργασίας της με τον Τζέικομπ Γουάιλι προχωρά η Γκραν Κανάρια, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση του ο ισπανικός σύλλογος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, η οποία επιτρέπει στον Γουάιλι να αναρρώσει στην πατρίδα του από τον κορονοϊό, στον οποίο βρέθηκε θετικός πριν από μερικές εβδομάδες, όντας στην αποστολή των Σκοπίων, για τα προκριματικά του Eurobasket 2022.  

Οι Ισπανοί εύχονται στον παίκτη γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή του στο «κίτρινο» δυναμικό, με τον παίκτη, μέσω twitter, να τονίζει πως χρειάζεται χρόνο με την οικογένεια του, ώστε να αναρρώσει, ευχαριστεί την ομάδα και τους συμπαίκτες και προπονητές του για την συμπαράσταση τους, ενώ δίνει την υπόσχεση του να επιστρέψει δυνατότερος από ποτέ.  

Η κίνηση αυτή, βέβαια, δεν έγινε τυχαία, καθώς η Γκραν Κανάρια έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Σον Κιλπάτρικ, μέχρι το φινάλε της σεζόν, με τους Ισπανούς, όμως, να μην είχαν κενή θέση ξένου στο ρόστερ τους. Έτσι, η αποχώρηση του Γουάιλι άνοιξε τον δρόμο για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

https://twitter.com/Jwiley_24/status/1338479789020164100