Skip to main content

Ευρωλίγκα γυναικών: Δύο σε ένα στην Ουγγαρία

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για τα εξ' αναβολής ματς της Ευρωλίγκας γυναικών, τα οποία θα διεξαχθούν την Τρίτη (15/12) και τη Πέμπτη (17/12) στην Ουγγαρία.

ευρωλιγκα 1

Ευρωλίγκα γυναικών σήμερα (15/12)  και μεθαύριο (17/12) με δύο αγώνες μεταξύ των ίδιων ομάδων!
Η FIBA στην προσπάθεια της να γίνουν τα ματς που αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων, πρωτοτύπησε...
 
Όρισε τα δύο ματς της Γαλατασάραϊ, αυτό που αναβλήθηκε και εκείνο του δεύτερου γύρου, με αντίπαλο την Σοπρόν να διεξαχθούν σήμερα και μεθαύριο στην Ουγγαρία!
 

ευρωλιγκα 2

Η τουρκική ομάδα που μαζί με την Ιζμίτ δεν είχαν δώσει δείγματα γραφής στην πρώτη τριάδα των αγώνων, καλείται να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο και αήττητη στον όμιλο πρωταθλήτρια Ουγγαρίας δύο φορές σε τρεις μέρες!

Η γηπεδούχος Σοπρόν είναι σαφώς το φαβορί όμως η Γαλατασεραι ενισχυμένη με δύο WNBAers τις Κόρτνει Ουίλιαμ και την σέντερ Κειν Ράσελ (την θυμόμαστε όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Πολωνική Βίσλα και πέρασε στους ομίλους της Ευρωλίγκας) όπως επίσης την Λετονή Στοινμπέργκα και την αμερικανίδα με τουρκικό διαβατήριο Χόλινγκσγουορθ.
 
Θεωρητικά η τουρκική ομάδα θα μονομαχήσει με τις δύο γαλλικές την Μπούρζ και την Λαντ για το δεύτερο εισιτήριο το οποίο οδηγεί στην οκτάδα της διοργάνωσης.
 
ευρωλιγκα 3
 
Οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν στις 15.30 ώρα Ελλάδος σε livestreaming στο κανάλι της FIBA στο YouTube .
 
Μια καλή ιδέα για γυναικείο μπάσκετ υψηλού επιπέδου.