Skip to main content

Η Ευρωλίγκα γυναικών σηκώνει αυλαία

Εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο γυναικείο μπάσκετ, με τον Μιχάλη Κυριακάκη να γράφει για τις αναμετρήσεις στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας γυναικών.

Αναλυτικά:

Αρχίζει σήμερα το...πάρτυ των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων της FIBA με την Ευρωλίγκα γυναικών να σέρνει τον χορό .

Ουσιαστικά ξεκινά ο δεύτερος γύρος.

Η κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης στις γυναίκες δυστυχώς στην χώρα μας σε αντίθεση με την αντίστοιχη των ανδρών περνάει στα ψηλά παρότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Screenshot 20210118 104449 Facebook

Αρχή γίνεται απόψε στις 18.00 στην Γαλλία και το Μπούρζ με τον αναβληθέντα αγώνα του πρώτου γύρου λόγω, κρουσμάτων Κορωναιού, ανάμεσα στην Γαλατασαράι και την Λάντ.

Θυμίζουμε ότι η Τουρκική ομάδα έχει ξεκινήσει τους αγώνες από το τέλος του προηγούμενου μήνα με τους δύο απέναντι στην Σοπρόν τους οποίους έχασε.

Βέβαια η σημερινή ομάδα δεν έχει σχέση με εκείνη καθώς μπήκαν στο ρόστερ δύο σπουδαίες WNBAers η Ειντζελ Μακάρθι και η Επιφανι Πρινς ενώ αποχώρησε η Γουιλιαμς.

Screenshot 20210117 222226 Instagram

Η FIBA όρισε μέχρι τις 25 του μήνα και τους αναβληθεντες αγώνες, για τον ίδιο λόγο ,της Ιζμίτ της γνωστής μας από το πέρασμα της από Ολυμπιακό και Πανιώνιο Μιλίτσας Γιοβανοβιτς .

FB IMG 1610956415402

Δεύτερο ματς με τεράστιο ενδιαφέρον Στις 21.00 αυτό ανάμεσα στην γηπεδούχο Μπουρζ και την αήττητη Ουγγρική Σοπρόν.

FB IMG 1610870455537

Η Άρτεμις Σπανού μοναδική μας εκπρόσωπος στην Ευρωλίγκα αύριο ξεκινάει τον δεύτερο γύρο με την Γκτίνια να αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιόν.

Αύριο (19/1)  θα γίνει πραγματικός… οργασμός ευρωπαϊκών αγώνων καθώς ξεκινά παράλληλα και η φάση των ομίλων του Εurocup με την συμμετοχή των διεθνών μας Σωτηρίου, Παυλοπούλου και Φασούλα.

Καλή αρχή λοιπόν με την Ευρωλίγκα να τελειώνει ξεκαθαρίζοντας  τις ομάδες που θα περάσουν στην οκτάδα.

Όλοι οι αγώνες ως συνήθως από το κανάλι της FIBA στο YouTube .

Θυμίζουμε ότι η άλλη εβδομάδα περιλαμβάνει την ενσωμάτωση των διεθνών στις εθνικές τους ομάδες και από τις 4 Φεβρουαρίου οι δύο τελευταίοι αγώνες στα πλαίσια των προκριματικών του Eurobasket 2021.