Skip to main content

Οι 4 Ελληνίδες μπαίνουν σήμερα (19/1) στις ευρωπαϊκές μάχες

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για τις 4 Ελληνίδες οι οποίες ρίχνονται στις ευρωπαϊκές μάχες.

 

κυριακακης 1

Με τους δύο αγώνες της Ευρωλίγκας πού έγιναν χθές άρχισε η Ευρωπαϊκή εβδομάδα των διοργανώσεων της FIBA. 
Σήμερα μπαίνουν στην μάχη και οι τέσσερεις διεθνείς ελληνίδες .
Πριν όμως να αναφερθούμε σε αυτές να πούμε  ότι χθές βγήκε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο για την οκτάδα της Ευρωλίγκας. 
 

κυριακακης2

 
 Πρόκειται για την Ουγγρική Σοπρόν η οποία μέσα στο Μπουρζ νίκησε 74-67 την γηπεδούχο ομάδα και έφτασε στην πέμπτη νίκη και την πρόκριση. 
Το ποιά ομάδα θα την ακολουθήσει είναι το ερώτημα γιατί χθές η Γαλατάσαραϊ με τις νέες προσθήκες στο ρόστερ έδειξε ενα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και συνέτριψε 89-63 την Λάντ της γνωστής μας Νεβένα Γιοβάνοβιτς !
 

κυριακακης3

 
 Σήμερα λοιπόν μπαίνουν στην μάχη και οι ελληνίδες διεθνείς με πρώτη  την Μαριελλα Φασούλα και την Τενερίφη στις 13.00 να αντιμετωπίζει στην Βαλένθια την Γαλλική Καρόλο για τους ομίλους του Eurocup.  
 

κυριακακης4

 
 Aκολουθεί στις 17.00 η Άρτεμις Σπανού για τον δεύτερο όμιλο της Ευρωλίγκας με την Γκτίνια και αντίπαλο την Λιόν.  
 

κυριακακης5

 
  Στις 18.00 στην Τουρκία ενα ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η Κατερίνα Σωτηρίου με την Ουγγρική Τσεγκλεντ του κόουτς Κεραμιδά και των λοιπών Ελλήνων θα αγωνιστούν με την Σπαρτακ Μόσχας τού Στράτου Κωσταλά.  
 
κυριακακης 10
 
 Την τετράδα των αγώνων με Ελληνικό ενδιαφέρον κλείνει στις 19.00 η Σέπσι της Παυλοπούλου για το Εurocup  στον όμιλο πού φιλοξενεί στην έδρα της,θα έχει αντίπαλο την Βελγική Ναμουρ την οποία η Πηνελόπη είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι με τον Ολυμπιακό. 
Να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία και να θυμίσουμε ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε την προσπάθεια των διεθνών μας σε livestreaming από το κανάλι της FIBA στο YouTube .