Skip to main content

Eurocup women: Η συνάντηση των Ελλήνων στην Ρουμανία

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για την ευρωπαϊκή συνάντηση των Παυλοπούλου, Σωτηρίου, Λαμπροπούλου, Κεραμιδά, Παπαβασιλείου, στην ευρωπαϊκή… φούσκα της Ρουμανίας, για το Eurocup women.  

Αναλυτικά:

Στην Ελλάδα βρισκόμαστε ακόμα εν αναμονή της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών και τις ανακοινώσεις από μεριάς ΕΟΚ, του τρόπου διεξαγωγής του.

Τα νέα δυστυχώς από τον γυναικείο χώρο βγαίνουν με το σταγονόμετρο και αφορούν εικασίες και όχι την επίσημη θέση των εμπλεκομένων. Δηλαδή Ομοσπονδία και σωματεία.

Γίνονται διαβουλεύσεις ώστε να βρεθούν λύσεις για την αντιμετώπιση των πολλών θεμάτων τα οποία προκύπτουν για ένα πρωτάθλημα ουσιαστικά δύο μηνών.

FB IMG 1614027462708

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στην πατρίδα μας, η Ευρώπη συνεχίζει να κινείται σε εντατικούς ρυθμούς στις εγχώριες διοργανώσεις της και η FIBA να συνεχίζει με την μέθοδο της "φούσκας" τις δικές της.

Έτσι όρισε τις τρεις έδρες όπου θα γίνει η φάση των 16 του Eurocup, μέχρι να βγει η τετράδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο από 9-11 Απριλίου.

Βαλένθια, Καισάρια και Σφαντου Γκεόργκε την έδρα της Σέπσι όπου αγωνίζεται ως γνωστόν η Πηνελόπη Παυλοπούλου.

FB IMG 1614151469263

Η διεθνής μας πλέι μεικερ η οποία πριν λίγες μέρες κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο !  Το Κύπελλο Ρουμανίας.

Η Σέπσι θαχει δύσκολο έργο απέναντι στη Ισπανική Γκέρνικα η οποία είχε αποκλείσει την Τενερίφη της Μαριέλας Φασούλα.

Πώς τα φέρνει η τύχη. Στην ίδια πόλη θα φιλοξενηθεί και το ζευγάρι των υπόλοιπων Ελλήνων που συμμετέχουν στο Eurocup.

FB IMG 1614154653183

 Μιλάμε για την Ουγγρική Τσεκλεντ της αρχηγού της εθνικής ομάδας Κατερίνας Σωτηρίου και των Κεραμιδά, Λαμπρόπουλου, Παπαβασιλείου η οποία με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι ξεκινά σήμερα (24/2) τους αγώνες της στο φάιναλ 8 του κυπέλλου της Ουγγαρίας.

Έχουν και αυτοί δύσκολο έργο απέναντι στην Γαλλική Καρόλο.

Η φάση αυτή ξεκινά στις 16 Μαρτίου με την συνέχεια είναι ήδη προδιαγεγραμμένη από την FIBA μέχρι τις 19 όπου θα βγουν οι τέσσερεις του final4 του Eurocup.

FB IMG 1614027445230