Skip to main content

Η ξεχασμένη διεθνής Στέλλα Φουράκη

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για την... ξεχασμένη Στέλλα Φουράκη.

 

Ξεκίνησε λοιπόν το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών από εκεί που το είχαμε αφήσει πριν την διακοπή λόγω κορονοιου.

Να ευχηθούμε ολόψυχα να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
 
Ήδη επανήλθαν οι αναφορές για το μπάσκετ γυναικών στην χώρα μας καθώς τόσο καιρό, αν αφαιρέσεις την προσπάθεια της εθνικής γυναικών με την μεγάλη πρόκριση στο Εurobasket , το ενδιαφέρον του χώρου ήταν στις ελληνίδες αθλήτριες που αγωνίζονται στο εξωτερικό όπου δεν υπήρξε διακοπή όπως εδώ.
 
ΚΥΡ 2 
 
Για όλες τις παίκτριες υπάρχει ενημέρωση η οποία αναδημοσιεύεται και είναι ευτύχημα ότι δεν περνά απαρατήρητη η πορεία των ελληνίδων όπως τόσα άλλα σοβαρά θέματα που αφορούν το μπάσκετ γυναικών. 
Για όλες είπα; 
Όχι τελικά και ειναι ανεξήγητο. 
Πρέπει λοιπόν να αποκατασταθεί η ...τάξη. 
 
ΚΥΡ 3
 
Η διεθνής Στέλλα Φουράκη η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 Γερμανίας στην ομάδα Gisa Lions Halle με αξιόλογη παρουσία έχοντας 12,5π.,7,2ρ. και 12,2 στο σύστημα αξιολόγησης!
ΚΥΡ 4
Η Στέλλα σήμερα πτυχιούχος δικηγόρος, δεν της άρεσει να προβάλλεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι μια αθλήτρια πρότυπο για τον συνδυασμό σπουδών (μπήκε πρώτη στην Νομική Αθηνών!!!) και μπάσκετ.
Έχει δυστυχώς ξεχαστεί από όλους. 
Τελευταία της ομάδα στην χώρα μας ο ιστορικός Σπόρτιγκ όπου πήγε μετά τον Ολυμπιακό, ακολούθησε η Μ.Βρετανία όπου βρέθηκε για το δικτατορικό της σε συνδυασμό με μπάσκετ, έπειτα το Βέλγιο και τώρα η DBBL της Γερμανίας. 
 
Θα μπορούσε να είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή  καθώς δεν είναι άγνωστη, ήταν στην αποστολή για τα φιλικά ματς στην Κίνα, μετά από το πέρασμα της από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες .
 
Έκανα εγώ την αρχή και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι ώστε να μην συνεχίσει να περνάει απαρατήρητη η τόσο χαμηλών τόνων αλλά πολύ αξιόλογη  Στέλλα Φουράκη.