Skip to main content

Eurocup women: Αρχίζουν οι τελικοί της φάσης των δεκαέξι

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για τους τελικούς της φάσης των δεκαέξι του Eurocup Women, oι οποίοι αρχίζουν σήμερα (16/3).

Κυριακάκης 1

Οι διοργανώσεις της FIBA ξεκινούν σήμερα με τους έξι από τους οκτώ τελικούς της φάσης των 16 του Εurocup που διεξάγονται στις πόλεις Σφαντου Γκεόργκε, Βαλένθια και Καισάρεια. 
Οι νικητές των αγώνων συνεχίζουν μετά από δύο μέρες ώστε να βγουν οι τέσσερεις που θα περάσουν στο final
 
Κυριακάκης 2
 
Ελληνικό ενδιαφέρον έχει σήμερα ο αγώνας τής Σέπσι της Πηνελόπης Παυλοπούλου απέναντι στην Ισπανική Γκερνικα με την Ρουμανική ομάδα να είναι σε καλή κατάσταση.
Παίζοντας στην εδρα της απέναντι σε δυνατό αντίπαλο θα επιδιώξει την νίκη η οποία θα την φέρει μεθαύριο αντίπαλο με τον νικητή του ματς Ρέγιερ Βενέτσια με την Πολωνική Γκορζώφ πάλι στην έδρα της.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της FIBA/ YouTube. 
 Κυριακάκης 3
 
Με ελληνική παρουσία για πολλά χρόνια είναι και η Σπαρτακ Μόσχας που έχει γενικό διευθυντή τον Στράτο Κωσταλά . Αγωνίζεται σήμερα στις 17.00 στην Βαλένθια με την Γαλλική Βιλνεβ ντ Ασκ και αν νικήσει θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την οικοδέσποινα ομώνυμη ομάδα η οποία είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Ουγγρική Μίσκολτς. 
 
Είναι μια καλή ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ενδιαφέροντες αγώνες την ίδια στιγμή που στην χώρα μας...η αγρανάπαυση συνεχίζεται .