Skip to main content

Νίκη με MVP για Φασούλα, νίκες για Παυλοπούλου και Σπανού

Καλές εμφανίσεις και νίκες για Μαριέλλα Φασούλα, Πηνελόπη Παυλοπούλου και Αρτέμιδα Σπανού, ενώ παρά την θετική εμφάνιση της Ελεάννα Χριστινάκη, η Αλ Κάθερες γνώρισε την ήττα από την Κάντι Λα Σέου.

Η Τενερίφη επικράτησε εύκολα της Μπιζκάια με 62-46 στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και με αυτήν την νίκη ανέβηκαν στην έκτη θέση με 16-14. Η Μαριέλλα Φασούλα ήταν η κορυφαία για την ομάδα της, αφού σκόραρε 21 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, μία ασίστ σε 20’20’’ λεπτά.

Παραμένουμε στην Ισπανία, όμως η Αλ Κάθερες στην οποία αγωνίζεται η Ελεάννα Χριστινάκη ηττήθηκε από την Κάντι Λα Σέου με 81-69 εντός έδρας, με την Ελληνίδα διεθνή να σημειώνει 15 πόντους, δύο ριμπάουντ  μία ασίστ σε 29’17’’.

Η Γκντίνια της Αρτέμιδας Σπανού νίκησε με 62-48 την Μπίντγκοτζ στο πρώτο ημιτελικό και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στα τελικά του πρωταθλήματος, με την Ελληνίδα διεθνή πάουερ φόργουορντ να έχει επτά πόντους, επτά ριμπάουντ, δύο ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και μία τάπα σε 34’09’.

Στην Ρουμανία, η Σέπσι παρότι αγχώθηκε, πήρε την νίκη κόντρα στην Σάτου Μάρε με 73-68 και παρέμεινε αήττητη στην πρώτη θέση με ρεκόρ 21-0. Η Πηνελόπη Παυλοπούλου είχε τέσσερις πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ σε 14:35 λεπτά.