Skip to main content

Στάνφορντ με Αριζόνα στον τελικό του NCAA γυναικών

Τα ξημερώματα ολοκληρώθηκαν οι δύο ημιτελικοί του NCAA γυναικών με το Στάνφορντ, στο οποίο ως γνωστόν θα φοιτήσει με υποτροφία η Έλενα Μποσγανά, με την Αριζόνα,  να παίρνουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό αυτού του μαραθωνίου. 

Ο Άγγελος Γιαννουλάκης παρακολούθησε του δύο αγώνες και γράφει τις εντυπώσεις του.

FB IMG 1617426031592

Εντυπωσιακό τέλος στον πρώτο ημιτελικό. Η South Carolina προσπάθησε να κλέψει την πρόκριση στον τελικό στα 39 δεύτερα, όμως το Stanford απάντησε και είχε και την τύχη με το μέρος του στο τέλος όπου έσπασαν καρδιές και ακολούθησαν πολλά κλάματα αφού χάθηκαν δύο σουτ εξ επαφής που θ άλλαζαν τον νικητή όμως δεν μπήκαν.

 FB IMG 1617426384318

 Στον άλλο ημιτελικό το Connecticut με λιγότερα καλάθια από λάθη πρέπει ν αλλάξει πολλά στην επανάληψη αν δεν θέλει να μείνει εκτός τελικού για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια. Η Arizona με την McDonald σεληνιασμένη με 15π (4/7 3π) στην επίθεση και σκυλίσια άμυνα προηγείται 32-22. Ζητείται θαύμα πλέον... 48-34 στο 29’ !!! Το θαύμα δεν ήρθε και το τραγικό απόψε Connecticut για τέταρτη συνεχόμενη φορά από το 2017 αποκλείστηκε στον ημιτελικό αν και μεγάλο φαβορί. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση, στις 1 το πρωί Κυριακή προς Δευτέρα Stanford vs Arizona, δύο ομάδες από την ίδια περιφέρεια σε έναν all PAC 12 τελικό.