Skip to main content

Ένα μεγάλο παράπονο για το μπάσκετ γυναικών

Ο Μιχάλης Κυριακάκης με αφορμή την έλλειψη προβολής του τελικού του Eurocup women που κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, εκφράζει ένα διαχρονικό παράπονο.

Το συγκλονιστικό τελευταίο δευτερόλεπτο όπου κρίθηκε την Κυριακή ο τίτλος στο Eurocup women!

 

Δυστυχώς αφορά γυναικείο μπάσκετ και δεν ασχολήθηκε κανείς!

Τι κι αν κρίθηκε ένας ευρωπαϊκός τίτλος.

Αν γινόταν η φάση η ιδια και η ψυχραιμία στις βολές μίας 19χρονης... στο ΝΒΑ ή σε κάποιο ευρωπαϊκό αγώνα ανδρών, θα το διαβάζαμε παντού. Το χειρότερο είναι πως το έχουν αποδεχτεί και όσοι ασχολούνται με τον γυναικείο χώρο και είναι ευχαριστημένοι που μόνο το Ελληνικό πρωτάθλημα βλέπει την όποια δημοσιότητα και αυτό με τα ίδια στοιχεία από όλους. Είπαμε το μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα δεν πούλαγε... δεν πουλάει και δεν κάνουμε τίποτα για να αλλάξει αυτό.

Α αυτή την εβδομάδα έχει φάιναλ φορ ή Ευρωλίγκα. Παρότι δεν μου πέφτει λόγος έχω απευθυνθεί σε δύο δημοσιογράφους που εργάζονται στα ιδιωτικά κανάλια και καλύπτουν τις ανδρικές διοργανώσεις. Για να δούμε θα ασχοληθεί κάποιος με τον κορυφαίο τίτλο στις γυναίκες στην Ευρώπη? Ή πάλι μόνο στο superbasket θα το δουν όσοι ενδιαφέρονται... Και δεν τολμώ να ρωτήσω τους ανθρώπους του σάιτ πόσοι είναι αυτοί φοβούμενος μην απογοητευθώ πάλι...