Skip to main content

Κυριακάκης: Ερωτήματα και ανησυχίες για την απουσία τηλεοπτικής μετάδοσης στο αιώνιο ντέρμπι

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται, στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του Β’ Γύρου της Α1 Γυναικών, με έπαθλο το πλεονέκτημα της έδρας ενόψει τελικών και ο Μιχάλης Κυριακάκης αναρωτιέται γιατί ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Αναλυτικά:

Είμαι τελικά στον κόσμο μου!!!

Μου αρέσει που πίστευα πως η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ότι πλέον μετά από χρόνια υπάρχει ενδιαφέρον στην κατάκτηση του τίτλου της Α1...αφού  δεν υπάρχει η απόλυτη κυριαρχία του ενός...  θα έκανε καλό στην προβολή του μπάσκετ γυναικών στην χώρα μας.

...Δεν θα μεταδοθεί ζωντανά προς ώρας το μεγάλο ντέρμπι του ΣΕΦ !!!

Σιγά τώρα...

Θα ήθελα πάντως την επίσημη θέση της ΕΟΚ για το αν έκανε ενέργειες προς την δημόσια τηλεόραση, που έχει τα δικαιώματα των μεταδόσεων...

Και για ποιό λόγο πάλι η ΕΡΤ απαξίωσε το μπάσκετ γυναικών...μάλιστα για γεγονός με σίγουρη  καλή τηλεθέαση λόγω του ονόματος των αντιπάλων ,σε μέρα μάλιστα που δεν έχει πρωτάθλημα ανδρών. (Δεν ξεχνάω ότι δεν έδειξε ούτε τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην Βουλγαρία στον οποίο πήρε το εισιτήριο για το Eurobasket !!!)

Θα μπορούσε μάλιστα  όπως έχει κάνει για το βόλεϊ γυναικών να το έβαζε  βράδυ και να γινόταν χαμός...Για να δούμε στους τελικούς.

Επίσης η θέση του Ολυμπιακού ποιά είναι άραγε στο γεγονός ότι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ  η  Olympiakos tv δεν ξαναεδειξε αγώνα της γυναικείας ομάδας;

Τελικά για ποιό λόγο δεν βλέπουμε τον αγώνα;;;

Απλά ερωτήματα και ανησυχίες που ελπίζω να μην απασχολούν μόνο εμένα...