Skip to main content

Ολυμπιακός: Oι κινήσεις για την υπόθεση Χατζηνικολάου

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα την Τρίτη (18/5) στον ΕΟΚΑΝ, ζητώντας να λάβει αντίγραφα του φακέλου της απόφασης, σχετικά με την έκδοση δελτίου στην Όλγα Χατζηνικολάου, η οποία αγωνίστηκε στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών. Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι έχουν ενημερώσει τη WADA (World Anti-Doping Agency) και το CAS.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει γνωστό ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους, αναφορικά με την έκδοση του δελτίου της Όλγας Χατζηνικολάου και την αντικανονική (όπως υποστηρίζει) συμμετοχή της στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών.

Μάλιστα η ομάδα του Πειραιά έστειλε την Τρίτη (18/5) αίτημα στον ΕΟΚΑΝ, για να λάβει αντίγραφα του φακέλου της απόφασης, τα πρακτικά του ΔΣ του ΕΣΚΑΝ, τις εισηγήσεις των νομικών, αλλά και την έκθεση της πραγματογνωμοσύνης του ιατροδικαστή.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να λάβουν γνώση για τα στοιχεία που δείχνουν ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες σχετικά με την έκδοση δελτίου στην Όλγα Χατζηνικολάου, καθώς υποστηρίζουν ότι ο ΕΟΚΑΝ αυτοβούλως αναίρεσε μία καταδικαστική απόφαση που δεν ήταν δική του, αλλά την είχε εκδώσει η WADA και το CAS στις 31/5/2018, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει συμπληρωθεί η απαιτούμενη τετραετία.