Skip to main content

Α1 Γυναικών: Στέψη ή παράταση στην αγωνία

Το πιο μεγάλο παιχνίδι, μέχρι το επόμενο, αν υπάρξει επόμενο, στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου (22/5, 18:00), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο δεύτερο ματς της σειράς των τελικών.

Οι «ερυθρόλευκες», μετά την νίκη τους με 73-58 στο… δεύτερο πρώτο παιχνίδι του ΣΕΦ, έκαναν το 2-1 στην σειρά των τελικών και θέλουν μία νίκη ακόμα για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου, του 6ου συνεχόμενου στην ιστορία της ομάδας. Αυτό μάλιστα, απαλλάσσει την ομάδα του Πειραιά από το όποιο άγχος, καθώς γνωρίζει πως σε περίπτωση ήττας, θα έχει μία ακόμα ευκαιρία, το μεσημέρι της Δευτέρας (24/5, 15:00), στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς.

Αντίθετα με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς αν χάσει… χάνεται.  Οι «πράσινες» θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, όταν είχαν επικρατήσει με 62-61, να ισοφαρίσουν την σειρά σε 2-2 και να επιστρέψουν την σειρά στο ΣΕΦ, για τελευταία φορά  την φετινή σεζόν.

Σάββατο 22 Μαϊου

Π. Γιαννακόπουλος 18.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Ψαριανός-Τσώνος-Τσολάκος (Ντίνος-Γολεγού)