Skip to main content

Παντελάκης: «Το ρόστερ και το μπάτζετ μας δεν ήταν το μεγαλύτερο» (vid)

Ο Ολυμπιακός  έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι, από τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Παντελάκη, με δηλώσεις του, να στέκεται στο ρόστερ της ομάδας, το οποίο, όπως υποστήριξε, δεν ήταν αρκετό για την σειρά των τελικών.

Αναλυτικά:

«Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε στην Λεωφόρο, όμως το β’ μέρος το χαρίσαμε στον Παναθηναϊκό. Σε ένα μονό ματς μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Έχω μια ομάδα πολύ κουρασμένη. Τα επικοινωνιακά τρικ  είναι πολύ όμορφα, αλλά η αλήθεια είναι ότι το ρόστερ και το μπάτζετ μου δεν ήταν το πληρέστερο και το μεγαλύτερο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, παίζαμε σε όλα τα παιχνίδια σαν φαβορί.

Δεν έχω ψάξει ποτέ δικαιολογίες, αλλά φτάσαμε οριακά σε αυτό το παιχνίδι. Χάσαμε την Σπυριδοπούλου πριν τους τελικούς, ήταν φύσει αδύνατο δύο ψηλές να βγάλουν την σειρά. Αδειάσαμε πολύ στην νίκη που πήραμε και χρειάστηκε να την ξαναπαίξουμε. Δώσαμε όλο τον εαυτό μας και μας άδειασε. Πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, θεωρώ ότι θα μάθουμε από αυτό, θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα.

Μας βαραίνει πάντα ο τίτλος του φαβορί. Είναι επικοινωνιακό τρικ που ελαφρύνει τις άλλες ομάδες. Στην ουσία βλέποντας τα δύο ρόστερ και γνωρίζοντας από γυναικείο μπάσκετ, εμείς είμαστε το αουτσάιντερ στην σειρά, αλλά πιστεύαμε πολύ στην ομάδα μας. Επειδή έγιναν περισσότερα παιχνίδια από ότι έπρεπε και επειδή είμαστε πολύ λίγα άτομα, είχαμε και την Νικολοπούλου με σπασμένη μύτη, θεωρώ ότι είμαστε λίγοι για μία τέτοια σειρά παιχνιδιών.

Να κάτσουμε με ηρεμία να δούμε τι δεν πήγε καλά, να το διορθώσουμε και να ξεκινήσουμε την νέα σεζόν.»