Skip to main content

Δύσκολο έργο η Σκίο του Δικαιουλάκου για να προκριθεί στους ομίλους της Euroleague

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για τα εμπόδια της ομάδας του Τζώρτζη  Δικαιουλάκου, για να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

Tην Πέμπτη (19/8) στην Γερμανία μαζί με την κλήρωση του Eurocup και την συμμετοχή των πέντε ελληνικών ομάδων για πρώτη φορά, θα προηγηθεί η κλήρωση της κορυφαίας διοργάνωσης της FIBA n Euroleague women.

FB IMG 1629127779473

To μοναδικό ελληνικό ενδιαφέρον σε αυτή αφορά την Ιταλική Σκίο πού θα έχει στον πάγκο της τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο με συνεργάτη τον Πέτρο Πρέκα.

Η Ιταλική ομάδα θα φιλοξενήσει τον ένα από τούς δύο προκριματικούς ομίλους που όμως περιλαμβάνει δύο επίσης πολύ δυνατές ομάδες.

Την καλύτερη Γαλλική ομάδα των τελευταίων ετών την πολύπειρη Μπουρζ και την κάτοχο του Eurocup Iσπανική Βαλένθια.

Η πρώτη ομάδα του κάθε ομίλου περνάει στην φάση των ομίλων της Euroleague και οι άλλες δύο στην αντίστοιχη του Eurocup.

Ομολογουμένως δύσκολο έργο για τους συμπατριώτες μας που ήδη ξεκίνησαν τις προπονήσεις επί Ιταλικού εδάφους, έχοντας όμως πολλές απουσίες για διάφορους λόγους.

Ο άλλος όμιλος πολύ πιο βάτος θα γίνει στην Ρουμανία στην έδρα της Σεπσι της προηγούμενης ομάδας της Πηνελόπης Παυλοπούλου.

Με την ευκαιρία να δούμε και τα ζευγάρια δυναμικότητος που δεν θα βρεθούν στην φάση των ομίλων αντίπαλοι, όμως θα πάει από μια σε κάθε ένα από τους δύο ομίλους οι οποίοι θα αποτελούνται από οκτώ ομάδες έκαστος.

FB IMG 1629127869521