Skip to main content

Η Τσιχλάκη στην Σκίο (vid)

Η νεαρή διεθνής Τζο Τσιχλάκη συμμετέχει στις προπονήσεις της ιταλικής Σκίο του Τζώρτζη Δικαιουλάκου. 
 
Στις προπονήσεις της ιταλικής Σκίο συμμετέχει η Τζο Τσιχλάκη, καθώς το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΑ Χανίων, δεν σταματά ποτέ να έχει υψηλές βλέψεις, εφάμιλλες του ταλέντου και της θέλησης της.
 
Έτσι, η φόργουοντ από την Κρήτη, θέλει να δουλέψει στο ξεκίνημα της σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα και ζήτησε από τον νέο κόουτς της κορυφαίας ιταλικής ομάδας τα τελευταία χρόνια, τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο να ακολουθήσει το πρόγραμμα της Σκίο, αίτημα της το οποίο έγινε αποδεκτό. 
 
Έτσι η Τζο είναι στο Σκίο και προπονείται με την ιταλική ομάδα που μέσα στον Σεπτέμβριο έχει το δύσκολο έργο να αποκλείσει Μπουρζ και Βαλένθια ώστε να είναι αυτή που θα προκριθεί στους ομίλους της Euroleague.
 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μία Ελληνίδα παίκτρια ζήτησε να προπονηθεί σε ομάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου, καθώς την βοήθεια του Έλληνα προπονητή και του συνεργάτη του, Πέτρου Πρέκα, είχαν ζητήσει, τόσο η Άννα - Νίκη Σταμολάμπρου, όσο οι δύο προποντές ήταν στην Πολκοβίτσε, όσο και η Ελεάνα Χριστινάκη, όταν ο Δικαιουλάκος ήταν στον πάγκο της Ναντέζντα.
 
Δείτε το βίντεο με την Ελληνιδα αθλήτρια  στην προπόνηση της Φαμίλια Σκίο: