Skip to main content

Η Φασούλα με την Αβενίντα στο SUPERCOPA της Ισπανίας.

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για το ισπανικό supercopa, που θα κοσμήσει με την παρουσία της η Μαριέλα Φασούλα, φορώντας την φανέλα της πρωταθλήτριας Αβενίντα.  

Αναλυτικά:

Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης έχει καθιερωθεί το supercup να σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν και παράλληλα να κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς.

FB IMG 1630945988548

Αυτό έγινε και στην Ισπανία, σε μία όμορφη τελετή που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Τενερίφης όπου θα φιλοξενήσει τους αγώνες,

Παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας παλιού διεθνή Χόρχε Γκαρμπαχόθα, διεξήχθη η κλήρωση του SUPERCOPA στο οποίο έλαβαν μέρος οι τέσσερις πρώτες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος...της Liga Endesa όπως λέγεται.

FB IMG 1630927691335

Η Μαριέλα Φασούλα με την πρωταθλήτρια Αβενίντα στις 18 Σεπτεμβρίου στον ένα ημιτελικό θα βρει αντίπαλο την άλλη μεγάλη δύναμη της χώρας,  Τζιρόνα και οι δύο ως γνωστόν συμμετέχουν στους ομίλους της Euroleague.

Στον άλλο ημιτελικό η κάτοχος του Eurocup Bαλένθια θα αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα της διεθνούς μας σέντερ και οικοδέσποινα του τουρνουά ομάδα της Τενερίφης.

Το supercopa πάει λοιπόν στα Κανάρια νησιά και στις 19 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο τελικός και τότε θα μάθουμε ποιά ομάδα θα κατακτήσει τον πρώτο μεγάλο τίτλο στην Ισπανία.

Μακάρι να δούμε και στην χώρα μας κάτι αντίστοιχο όπως συμβαίνει στους άνδρες.