Skip to main content

Στις 27-28/9 το Ιταλικό Σούπερ Καπ Γυναικών με την συμμετοχή της Φαμίλα Σκίο του Δικαιουλάκου

Η Φαμίλα Σκίο που την φετινή σεζόν θα κοουτσάρει ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος με συνεργάτή του, τον Πέτρο Πρέκα θα αγωνιστεί στο Ιταλικό Σούπερ Καπ Γυναικών στις 27-28/9, το οποίο θα διοργανωθεί στην έδρα της, στο γήπεδο ΠαλαΡομάρε.

 Το Ιταλικό Σούπερ Καπ Γυναικών της φετινή σεζόν θα έχει format Final Four, αφού τέσσερις ομάδες θα παίξουν την Δεύτερα (27/9) και την Τρίτη (28/9) θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Η Φαμίλα Σκίο που κοουτσάρει ο Έλληνας προπονητής Τζώρτζης Δικαιουλάκος θα αγωνιστεί στο γήπεδο της και θα παίξει ως κάτοχος του Κυπέλλου Ιταλίας της περσινής σεζόν και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Πασαλακούα Ραγκούσα, ενώ η πρωταθλήτρια Ρέγιερ Βενέτσια θα παίξει κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια.

Η Φαμίλα Σκίο επίσης θα διοργανώσει ένα προκριματικό όμιλο της EuroLeague Women από τις 20 Σεπτεμβρίου, οπού εκεί θα προσπαιήσει να πάρει το ένα εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους της διοργάνωσης απέναντι στην Γαλλική  Τάνγκο Μπουρζές Μπάσκετ και στην Ισπανική Βαλένθια, η οποία πέρσι κατέκτησε το EuroCup Women. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ιταλικού Σούπερ Καπ Γυναικών:
 
Δευτέρα 27 Σεπετεμβρίου
 
18:30 Ρέγιερ Βενέτσια-Βίρτους Μπολόνια
 21:15 Φαμίλα Σκιο-Πασαλάκουα Ραγκούσα
 
Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου
 
 21:00 Τελικός του Ιταλικού Σούπερ Καπ Γυναικών
 
*οι αγώνες είναι σε ώρα Ελλάδας
 
 Δείτε το σχετικό ποστ: