Skip to main content

Ελαζίγκ – ΠΑΟΚ 80-76: Πάλεψε αλλά δεν απέφυγε τον αποκλεισμό

Το κενό διάστημα στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, αλλά και το γεγονός πως έδωσε και τα δύο παιχνίδια επί τουρκικού εδάφους, ήταν τα στοιχεία  κόστισαν στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να γνωρίζει ακόμα μία ήττα από την Ελαζίγκ, αυτή τη φορά με 80-76, που έφερε τον αποκλεισμό του από τους ομίλους του Eurocup women.

Το πρώτο 20λεπτο έδειχνε πως ο ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως έδωσε και τα δύο παιχνίδια του στην έδρα της αντιπάλου του, ήταν ικανός να ανατρέψει το -4 του πρώτου αγώνα και να πάρει μια τεράστια πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Η Ελαζίγκ, όμως… έπιασε στον ύπνο την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με το έναρξη του β’ μέρους, καθώς ξεκίνησε με ένα σερί 9-0 για το 51-42, διαφορά την οποία διατήρησε μέχρι το φινάλε του αγώνα, παρά την μεγάλη προσπάθεια του ΠΑΟΚ, να γυρίσει στο φινάλε το παιχνίδι. Έτσι το τελικό  80-76 έστειλε την Ελαζίγκ στους ομίλους του Eurocup women και τον ΠΑΟΚ… σπίτι του.

Η Κόλμπι Μόργκαν ήταν αυτή που… σκότωσε τον ΠΑΟΚ, με την πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού να έχει 28 πόντους και έξι ριμπάουντ. 21 πόντους και οκτώ ριμπάουντ είχε η Πούλιαμ, ενώ 13 πόντους και οκτώ ριμπάουντ είχε η Ράζεβα.

Για τον ΠΑΟΚ, η Καρλάφτη είχε 18 πόντους και η Χόλιβεϊ έκανε double – double με 17 πόντους  και 12 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 24-26, 42-42, 60-53, 80-76

elapaokela

elapaokpaok