Skip to main content

Καλωσόρισμα στον Πέτρο Πρέκα και τους συνεργάτες του

Γράφει ο Μιχάλης Κυριακάκης

Καλορίζικος και επίσημα Πέτρο στην εθνική Ελλάδος του μπάσκετ γυναικών !

Ευχόμαστε όλοι επί των ημερών σου η επίσημη αγαπημένη μας να βρει την θέση που της αξίζει.

Γνώστης του χώρου και ειδικά του Ευρωπαϊκού μπάσκετ αφού το ζει πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο  και κυρίως έχει απόλυτη γνώση των παικτριών που θα βρει μπροστά της η εθνική μας, ειδικά σε πρώτη φάση του μεγάλου αντιπάλου μας τής Μ.Βρετανίας.

Δίπλα ένας παλιός καλός μου φίλος ο Γιώργος Τσεμπέρης ξέρει πάρα πολύ καλά το μπάσκετ γυναικών.

Η Τουλα δεν χρειάζεται συστάσεις...είναι η Τουλα η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα.

Τώρα κάποια ένσταση για τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή, πώς έχει χρόνια να δουλέψει σαν πρώτος όντας σπουδαίος στον ρόλο που έχει και τώρα στην Σκίο κλπ θεωρώ ότι υπάρχει η εμπειρία να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα για έναν ικανό προπονητή όπως ο Πέτρος Πρέκας.

Ο γυμναστής Βαγγέλης Ανυφαντής πολύπειρος και ικανότατος υπήρξε στην μεγάλη ομάδα του Αθηναϊκού όταν πέτυχε το τριπλ κραουν και αργότερα στην Φενερμπαχτσε.

Κρατήθηκε η ισορροπία αφού ο Τσεμπέρης εργάζεται στον Παναθηναϊκό και ο Ανυφαντής στον Ολυμπιακό...

Όσο για τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο πληροφορίες λένε ότι (μαζί με την Στέλλα Καλτσιδου) είναι δεσμευμένος με άλλη Ομοσπονδία , όταν δέχτηκε δελεαστικη πρόταση αρχές καλοκαιριού εποχή που εμείς εδώ παλεύαμε να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να κάνουμε εκλογές προς ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΟΚ.