Skip to main content

Ένα σπουδαίο όνομα στον Παναθηναϊκό

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει:

Ένα σπουδαίο όνομα στον Παναθηναϊκό ! Η Λινετα Κάιζερ στο τριφύλλι!

Η Αμερικανίδα σέντερ έχει και Βοσνιακο διαβατήριο εχει ήδη δηλωθεί στην Ευρώπη και θα παίξει στο τελευταίο αγώνα για τον όμιλο του Eurocup απέναντι στην Χατάι.

Θα φορέσει λοιπόν τα πράσινα και νομίζω θα την δούμε απόψε ,απλά δεν έγινε γνωστό ποιάς παίκτριας θα πάρει την θέση στο ροστερ, απέναντι στον Ολυμπιακό την ομάδα που την έφερε στην Ελλάδα όταν ήταν στα ...ντουζενια της.

Οι γνωριμίες της Ελένης Καπογιάννη έπαιξαν πάλι πρωτεύοντα ρόλο αφού μετά την Λεουτσανκα έφερε και την Αμερικανίδα με την οποία είχαν συνεργαστεί όταν ήταν στην ομάδα του Πειραιά.

Δύο λόγια για αυτήν .

Όταν την έφερε ο Λεριώτης στις ερυθρόλευκες έπαιζε βασική στις Ιντιάνα Φίβερ στο WNBA σαν τεσσάρι με την Λαρκινς στο πέντε.
Ο ηγέτης τότε της ομάδας έκανε συμβόλαιο και στις δύο κάτι που έκανε μπαμ σε όλη την Ευρώπη.
Όμως δεν ήταν γραφτό να τις δούμε στην Ελλάδα.

Η Λαρκινς αθετησε την συμφωνία, πήγαν μάλιστα στα δικαστήρια, και έτσι ήρθε η Κάιζερ μόνη και αναγκαστικά έπαιξε πεντάρι κάτι που έχω την εντύπωση πως δεν τρελαινόταν...

Στην Ευρώπη που ήταν το κύριο μέλημα του Ολυμπιακού, καθώς στην Ελλάδα δεν είχε αντίπαλο, δεν έκανε την διαφορά που όλοι προσδοκουσαν. Στο κρίσιμο ματς στην Σλοβακία με τις Γκουντ Ειντζελς ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κρατήσει την διαφορά και αποκλείστηκε από την οκτάδα του Eurocup, μένοντας στο ταβάνι των 16 μέχρι σήμερα.

Η πορεία της Κάιζερ συνεχίστηκε θυμάμαι σε Πολκοβιτσε, Κίνα, πέρυσι στην Μπρονι της Ιταλίας και φέτος στην Τουρκική Τσανκαγια (συμπαίκτρια της γνωστής μας Έλινας Μπαμπκινα) παίζοντας και στις δύο ομάδες από τέσσερα παιχνίδια με μο 7π.
Είναι θηρίο, ξέρει πολύ μπάσκετ και όσο και αν δεν είναι στα καλύτερα της δεν παύει να είναι μόλις 31 χρόνων και να έχει μεγάλες μπασκετικες παραστάσεις.

Μόνο ερωτηματικό,σε τι κατάσταση βρίσκεται αν και ήταν από την αρχή της σεζόν στην Τουρκία, ενώ τα τρία από τα τέσσερα ματς που αγωνίστηκε φέτος, ηταν με αρκετό χρόνο συμμετοχής απέναντι στις τρείς κορυφαίες ομάδες τής χώρας Φενερμπαχτσε, Γαλατασεραι και Τσουκουρόβα.