Skip to main content

Μπράβο σε Ολυμπιακό και Δικαιουλάκο – Πρέκα

Ο Μιχάλης Κυριακάκης μοιράζει συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και στην… ελληνική Σκίο

Αναλυτικά:

Αξίζουν πολλά  συγχαρητήρια στα κορίτσια τού Ολυμπιακού!!!

Παρότι δεν είχαν την βοήθεια του κόσμου καθώς το ΣΕΦ ήταν άδειο, χωρίς την Σταμάτη...βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, με σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο να γυρίσουν ένα ματς από το -21 και να πάρουν μια μεγάλη νίκη που έχει τεράστια σημασία, αφού ναι μεν ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος όμως ισόβαθμος με την Ναντέζντα η οποία έχει και αυτή 5 νίκες, μία ήττα.

Γιατί;

Το ρεκόρ 5-1 στον όμιλο είναι πολύ πιθανό να του δώσει θέση στις δεκαέξι πρώτες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας της FIBA οι οποίες θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας και αντίπαλο που θα είναι από την 17η θέση και κάτω.

Αργά το βράδυ τής Πέμπτης θα μάθουμε το όνομα του.

Kαι πάλι πολλά   μπράβο σε όλη την ομάδα!

262584981 1166276133904367 1406758301307700075 n

Επίσης, επειδή πιθανότατα δεν θα ασχοληθούν στην πατρίδα...

Νέα μεγάλη επιτυχία στην Ευρωλίγκα της Ιταλικής ομάδας των δύο Ελλήνων θυμίζω ομοσπονδιακών προπονητών, ο Δικαιουλάκος τής εθνικής γυναικών Σλοβενίας και ο Πρέκας της εθνικής γυναικών της Ελλάδας.

Μοναδικό γεγονός, νομίζω παγκοσμίως, στα χρονικά μια τέτοια συνύπαρξη στον ίδιο πάγκο και ναναι Έλληνες....για να τους αγνοούμε!

Πρώτο ματς λοιπόν που επιτέλους η Σκιο έπαιξε κομπλέ έχοντας στην σύνθεση της και την πρωταθλήτρια WNBA με τις Σικάγο Σκάι Ντάιαμοντ Ντεσίλντς, σημειώσε μεγάλη νίκη 76-73 απέναντι στην πολύ φορμαρισμένη Γαλατασαράι η οποία πανηγυρίστηκε δεόντως από παίκτριες και φιλάθλους.

Μπράβο παιδιά καλή συνέχεια και πάντα τέτοια