Skip to main content

Ζίμπαρτς: «Να σταματήσουμε το γρήγορο μπάσκετ και το τρίποντο της Ενισέι»

Στο… παγωμένο Κράσνογιαρσκ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που το μεσημέρι της Τετάρτης (15/12, 14:00) αντιμετωπίζει την Ενισέι, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του Eurocup women.

Η ομάδα του Πειραιά ταξίδεψε στην Σιβηρία χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με τον Μάρτινς Ζίμπαρτς να στέκεται στα στοιχεία του παιχνιδιού της Ενισέι, που θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός.

«Με το ματς κόντα στην Ενισέι, ξεκινούν για εμάς τα πλέι οφ του EuroCup. Επειδή ο νικητής κρίνεται από το αποτέλεσμα των δύο αγώνων, είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε με πειθαρχία. Η Ενισέι παίζει πολύ γρήγορο μπάσκετ, με πολλά τρίποντα. Αυτά είναι τα κύρια σημεία, τα οποία πρέπει να προσέξουμε και να σταματήσουμε και έπειτα, θα προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή στην επίθεση», ήταν το σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού, με την Αγγελική Νικολοπούλου να προσθέτει:

 «Ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και απαιτητικό, μετά από ένα δύσκολο ταξίδι. Ένας αντίπαλος που τρέχει σε κάθε ευκαιρία και σουτάρει πολύ από τη γραμμή των τριπόντων. Ξερουμε τα δυνατά του σημεία και θα τα περιορίσουμε όσο γίνεται, για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».