Skip to main content

Σταμολάμπρου: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα εξαρτηθεί από εμάς»

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό, που μετά τον θρίαμβο στην Σιβηρία απέναντι στην Ενισέι, για τους «32» του Eurocup Women, στρέφει την προσοχή του στο ματς της Θεσσαλονίκης (19/12, 14:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» θα αγωνιστούν στην Πυλαία με οδηγό το αντίστοιχο προ δύο εβδομάδων παιχνίδι πρωταθλήματος, όταν και είχαν επικρατήσει με 77-73 του ΠΑΟΚ, καθώς ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, θα τους δώσει αυτόματα το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

 «Μόλις επιστρέψαμε από ένα πραγματικά μεγάλο ταξίδι, πρέπει να ανακάμψουμε και να προετοιμαστούμε για το ματς Κυπέλλου στην Θεσσαλονίκη. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ μερικές εβδομάδες πριν, το αναλύσαμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις σωστές κινήσεις για να κερδίσουμε», ήταν το σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς, ενώ από την πλευρά της, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου πρόσθεσε:

 «Αύριο παίζουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα διότι η νίκη θα μας δώσει το εισιτήριο για τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών. Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από εμάς και από την πειθαρχία που θα δείξουμε στο αμυντικό μας πλάνο. Προερχόμαστε από μια καλή νίκη με την Ενισέι και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις παίρνοντας αύριο το θετικό αποτέλεσμα».