Skip to main content

Ζίμπαρτς: «Δύσκολες συνθήκες, χρειάστηκε μικρό ροτέισον για να έχουμε 6-7 παίκτριες ζεστές»

Ο Ολυμπιακός στάθηκε ψύχραιμος απέναντι στον ΠΑΟΚ και με την νίκη του με 61-60, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών, με τον Μάρτινς Ζίμπαρτς, στις δηλώσεις του, να στέκεται στις συνθήκες που διεξήχθη το παιχνίδι.

«Πολύ σκληρό ματς και συνθήκες, αφού το γήπεδο είχε επτά βαθμούς! Έτσι, οι δύο ομάδες σούταραν με χαμηλά ποσοστά στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είχε 0/7 τρίποντα κι εμείς 0/10 τρίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο, χρειάστηκε να κρατήσουμε μικρό ροτέισον και να έχουμε έξι-επτά παίκτριες  ζεστές. Στο τέλος είχαμε τον έλεγχο, τα κορίτσια έκαναν τη δουλειά τους και κέρδισαν αυτό το ματς για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαστε στα ημιτελικά και αυτό μετράει», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ η Αγγελική Νικολοπούλου, δεύτερη σκόρερ των «ερυθρόλευκων» πίσω από την Σταμολάμπρου, πρόσθεσε:

 «Καταφέραμε και πήραμε τη νίκη σε ένα γήπεδο με αντίξοες συνθήκες! Δεν παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένες στο γήπεδο και ήμασταν αρκετά νευρικές. Παρόλα αυτά, πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν, για να περάσουμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου».