Skip to main content

Ο Ολυμπιακός εγκαινιάζει την φάση των 16 του Eurocup women

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει:

Την ώρα που στην Ελλάδα ο κορονοιός υποχρέωσε την ΕΟΚ να αναστείλει την συνέχιση των πρωταθλημάτων, με την αναβολή των δύο προσεχών αγωνιστικών, η FIBA έχει προγραμματίσει την διεξαγωγή δύο αγώνων ρεβάνς για την πρόκριση στην φάση των 16 του Eurocup women, η έναρξη τής οποίας θα έχει ελληνικό χρώμα με τον Ολυμπιακό να δίνει το έναυσμα.

Την προσεχή Τρίτη, δύο ημέρες πριν γίνουν οι υπόλοιπες συναντήσεις, στο ΣΕΦ στις 18.30 οι ερυθρόλευκες θα δώσουν τον πρώτο αγώνα με την Τουρκική Νεσιμπέ Αϊντίν, με σκοπό να κάνει το πρώτο βήμα ενόψει της ρεβάνς την προσεχή εβδομάδα στην Άγκυρα για την πρόκριση πρώτη φορά στην ιστορία στις οκτώ της διοργάνωσης. 

Εννοείται πώς όλα όσα αναφέρουμε...πάντα κορονοιού επιτρέποντος!

βφγβφγδφγ

Η τουρκική ομάδα αγωνίζεται να σημειωθεί κανονικά στο πρωτάθλημα της χώρας, νίκησε μάλιστα εκτός έδρας στο τελευταίο ματς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με οκτώ νίκες, τρείς ήττες. 

Όπως προαναφέραμε σήμερα και αύριο θα διεξαχθούν οι δύο αγώνες που είχε αναβάλει ο κορονοιός, ώστε να συμπληρωθούν τα ζευγάρια της φάσης των 16 του Eurocup women. 

Μάλιστα το αυριανό παιχνίδι έχει...μακροπρόθεσμα σχέση με τον Ολυμπιακό. 

Η Γαλλική Μπουρζ υποδέχεται στην έδρα της στις 21.00 την Αγγλική Λόντον Λάιονς στην ρεβάνς της ήττας 65-64 στο Λονδίνο. 

Η ομάδα η οποία θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο των πλέι οφς την Τσεχική Μπρνο...και η ομάδα που θα περάσει στην οκτάδα θα βρει στον δρόμο για τις τέσσερις τον νικητή Ολυμπιακός- Νεσιμπέ Αϊντίν. 

Σήμερα στις 17.00 γίνεται στην Τουρκία η ρεβάνς της ήττας την πανάκριβης Μερσίν ή Τσουκουρόβα με 24π.!!! διαφορά στην Ισπανία νε την Γκέρνικα. 

Οι δυο αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της FIBA/YouTube και σε μία εποχή με ...ανομβρία μπάσκετ γυναικών αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε.